A cirkó és a kombi készülék elhelyezésének szabályai

Mielőtt elindulna fűtési berendezést vásárolni mindenképpen meg kell tudnia mindent az összes típusról, hiszen csak így lehet kiválasztani azt, ami lakásába a legmegfelelőbb lehet. Fontos tudni, hogy melyik berendezés milyen típusú lakásba való, és hogy azokat a lakás melyik részébe kell felhelyezni.

A cirkó és a kombi készülék elhelyezésének szabályai mind elolvashatóak a futes-gazszereles.hu weboldalon. Sem a cirkókat sem a kombi készülékeket nem lehet elhelyezni például kamrákban, padlástérben, mosdóban, lakószobában, tehát ezeket mindenképpen a fürdőben, a konyhában vagy az előszobában lehet beszerelni. Emellett arra is oda kell figyelni, hogy ezeket mindenképp a földtől legalább 40 cm-el kell szerelni és természetesen a plafonig is kell hagyni elegendő helyet. Végül pedig a távolságra is oda kell figyelni, tehát meg kell legyen 80 cm a szemközti fal, illetve a készülék előlapja között.

Ha a továbbiakban is szeretne a cirkókról és a kombikról olvasni nincs más teendője mint fellátogatni weboldalunkat a futes-gazszereles.hu-t, hiszen itt minden részletet és információt megtalál az adott témával kapcsolatban, ráadásul weboldalunkon teljesen ingyenes az ajánlatkérés is. Amennyiben kérdések merülnének fel a cirkók és kombik elhelyezésével kapcsolatban arra is van lehetősége, hogy ezeket feltegye, csak vegye fel a kapcsolatot barátságos ügyfélszolgálatunkkal az info@futes-gazszereles.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a +36 20 366 80 67 telefonszámot és mi azonnal felvesszük majd a kapcsolatot minden kedves érdeklődővel, hogy válaszolhassunk a feltett kérdésekre. Igazán kellemetlen, amikor megvásárol egy fűtési berendezést és utólag kiderül róla, hogy nem lehet azt szabályszerűen beüzemelni. Bővebb leírást ezekről weboldalunkon olvashat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük