A csomagja megérkezett

Nagyon sokan nem szeretik a csomagok házhoz szállítását, mert az azt jelentené, hogy egész nap azt kéne lesniük, hogy mikor érkezik meg a futár a csomaggal, ez pedig sokak számára idegesítő.

Ha a csomagja megérkezett, akkor itt az ideje átvennie azt, viszont nem mindenki szereti egész nap csak azt várni, hogy mikor érkezik már meg a postás az adott csomaggal. A fentebb említett okok miatt meg lehet érteni, ha valaki inkább a szupermarketben vagy az áruházban vásárol. Ennek viszont nem feltétlenül kell így történnie, hiszen manapság már arra is van lehetőség, hogy a futár felhívjon mielőtt megérkezik, így ön haza tud érni ha éppen elment valahová. Ilyenkor a futár 10-15 perccel érkezés előtt felhív, tehát nem kell egész nap egy helyben ülnie és várnia, hogy megérkezzen a rendelt csomag.

A csomagok házhozszállítása egyben azt is jelenti, hogy aznap délelőtt és kora délután nem hagyhatja el lakását sem, hiszen a futár cégek olyankor szállítják házhoz a rendelt csomagot. Ilyenkor emellett porszívózni vagy hangos munkát sem lehet végezni, mert akkor nem hallaná, hoyg mikor érkezik a futár. Amennyiben még ennél is több információt, illetve részletet szeretne megtudni nem árthat fellátogatni weboldalunkat a mixpakk.hu-t, hiszen itt mindent megtudhat a csomagszállításról, alapszolgáltatásainkról, illetve a szállítási árakról is, tehát ha minket szeretne választani, akkor érdemes szétnézni weboldalunkon. Ha kérdéseket szeretne feltenni nekünk a csomagokkal, a szállítással vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor természetesen erre is van lehetősége, csak vegye fel a kapcsolatot segítőkész ügyfélszolgálatunkkal az info@mixpakk.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a +36 30 407 66 55 telefonszámot és mi azonnal választ adunk majd minden szállítással kapcsolatos kérdésre. Válasszon minket ha nem szeretné egész nap a postást lesni, hiszen nálunk más lehetőségekkel is találkozhat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük