A Dolixir segít a fájdalmas sportsérülések esetén

Legyen szó hobbi vagy akár profi sportolóról, sportsérülés bármikor bekövetkezhet, különösen abban az esetben, ha nem melegítünk be. Annak érdekében, hogy a kínzó fájdalom mielőbb megszűnjön, mindenképp gondoskodni kell annak csillapításáról.

Fájdalomcsillapító spray egy olyan természetes fájdalomcsillapító készítmény, mely segít visszatérni a mindennapi tevékenységekhez, méghozzá a fájdalom enyhítésével. Még a legalaposabb bemelegítés és a legszabályosabb gyakorlatok ellenére is szenvedhetünk sportsérülést, mely aztán kihat napi mozgásra is. De, akár a legáltalánosabb tevékenységek közben is meg lehet sérülni egy rossz mozdulat következtében. Bármilyen ok áll a fájdalom mögött, mindenképp gondoskodni kell annak enyhítéséről, ellenkező esetben csökken a mozgásra való hajlandóság, idővel beszűkület a mozgástartomány, de a közérzetre is komoly kihatással lehet a fájdalom. A sportsérülés legjellemzőbb tünetei a dagadás, érintésre meleg bőr, merevség, zúzódás, fájdalom a problémás testrészek mozgatása közben.

Sportsérülés esetén érdemes az úgy nevezett RICE módszert követni, mely egy mozaikszó, az angol pihentetés, jegelés, kompresszió és felpolcolás rövidítése. Ha napok múltán sem javul a helyzet, akkor érdemes a sportorvost felkeresni. Emellett a fájdalom enyhítésére is gondolni kell, melyre a Dolixir tökéletesen alkalmas. A készítmény kizárólag természetes hatóanyagokat tartalmaz, mint például vadgesztenye, kamilla, kerti kakukkfű, rozmaring, gyömbér és eukaliptusz. A Dolixir spray formátumban kapható, ezért közvetlenül a fájdalom forrásán lehet alkalmazni. Egy-két perc alatt felszívódik és kifejti hatását. Ha szeretne bővebb információkat megtudni, akkor látogasson el a dolixir.hu weboldalra, ahonnan meg is rendelheti a terméket!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük