A közösségi autómegosztással akár ingyen is utazhat

Amennyiben nem hallott volna róla, akkor mi most elmondjuk, hogy már Magyarországon is megtalálhatóak az elviszlek matricával ellátott járművek. Melyeket, ha meglátunk, akkor nyugodtan intsünk le, hiszen általuk ingyen utazhatunk.

Forduljon hozzánk itt minden további bővebb információt megtalálhat ezzel kapcsolatban. Ez a kezdeményezés a Bonusz Brigád által indult el. Amely lényege az ingyenes közösségi autómegosztás. A kezdeményezés lényege, hogy a cég kollegái mellett néhány hónap alatt minél többen csatlakozzanak. Az elvárások szerint akár ezer sofőrnél is több szállhat be az akcióba. Más országokban már sokkal előbb felismerték ennek a kezdeményeznek a jóságát, így rohamosan terjed el és nőtt az ismeretsége. A telekocsi kezdeményezés azért is lett ennyire közkedvelt, mivel ezzel mindenki csak jól jár. Az sofőr és az utas is egyaránt. Hiszen megosztják a költségeket. Melyek a sofőrnek csak jó lehet, az utas részéről meg kevesebbe kerül, mint más tömegközlekedési eszköz. Arról nem is beszélve, hogy kényelmesebb, mint egy vonat vagy busz, illetve arról sem feledkezzünk meg, hogy sok esetben akár háztól házig is szállíthatják az utast.

Viszont a Bonusz Brigád ezt túlgondolta és egy újabb kezdeményezéssel állt elő, amely ténylegesen csak a szívességen alapszik. Így ebben az esetben nem beszélünk pénzmozgásról. Itt ebben az esetben is felmerül a kérdés, hogy ez most miért is éri meg? Nagyon hasznos lehet a környezetszennyezés csökkentésének szempontjából, ezen felül csökkenthetjük a városi forgalmat, melyekkel a dugókat is kiküszöbölhetjük. Ebbe a kezdeményezésbe bármi részt vehet. Vagyis, aki egy elviszlek matricás autót lát az utakon, akkor azt nyugodtan leintheti, hiszen ő már becsatlakozott és szívesen segít másokon.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük