A legjobb bőrgyógyászat Budapesten

Minden korosztály számára megfelelő ellátást biztosítunk, attól függően, hogy milyen panasszal érkezik. A rendelőnk magasan szakképzett orvosokkal várja a bőr, haj és körömproblémával küszködő pácienseket.

A bőrgyógyászat szakorvosok minőségi ellátásban részesítik a hozzánk érkezőket. Legyen szó gyermek bőrgyógyászatról, anyajegyek, bőrelváltozások kezeléséről, anyajegy szűrésről, akne és pattanás kezeléséről, bőr gomba vagy körömgombáról, szemölcsök kezelése, ekcéma, illetve bőrgyógyászati allergia vizsgálatról nálunk mindent megtalál. A gyermek bőrgyógyászatra  különösen nagy hangsúlyt fektetünk, hiszen a gyermekek bőre nagyon sok szempontból eltér, mint a felnőtteké, így teljesen más gondoskodást igényel. A gyermek bőrgyógyászat pont ennek a kornak a problémáival és betegségeivel foglalkozik. A gyermekeknél a leggyakoribb problémákat a következő betegség okozza, amely nem más, mint az atópiás dermatitisz, vagyis gyermekkori ekcéma.

Gyakran találkozhatunk olyan esetekkel, ahol ez családi hajlam is lehet, amely a szülőkön jelentkezhet, mint bőr probléma vagy szénanátha formájában is. Az ekcéma jelentkezésének oda, hogy ilyenkor kisebb mennyiségben található meg a zsír a szervezetben és a vizet nem tudja megkötni, így a bőr kiszárad és kipirosodik. Ma már ez annyira gyakori, hogy a legtöbb esetben krémekkel és fürdetőkkel könnyen visszaadhatjuk a bőrük egészségét. A rendelőnkben mindig előre egyeztetett időpont alapján érkeznek a páciensek. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, akkor minden további információt megtalál a honlapunkra kattintva. Időpontot a következő telefonszámokon egyeztethet: +36 30 870 74 27, illetve a +36 30 372 68 32. Továbbá elérhetőek vagyunk még az info@boc.hu e-mail címen. is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük