A legújabb bevándorlás hírek

A bevándorlás fogalmát a 17. században említették először, utalva a nem háborús népmozgalmakra a feltörekvő nemzetállamok között. Amikor a migráció folyamán az emberek átlépik a nemzeti határokat, a bevándorlóknak vagy migránsoknak nevezik őket azokban az országokban, amelyekbe belépnek. A kilépő ország szemszögéből őket kivándorlónak vagy külsősnek hívják. A szociológia a bevándorlást általában migrációnak, valamint a kivándorlásnak megfelelően emigrációnak nevezi.

Bevándorlás hírek olvashatóak weboldalunkon ezért nem fogja megbánni ha benéz hozzánk, csak kattintson weboldalunkra és máris megtekintheti a naprakész híreket és információkat a bevándorlással kapcsolatban, így megismerheti hazánk migrációs helyzetét anélkül, hogy újságra kellene költeni, vagy sorban kéne állnia az újságárusnál. A közlekedési technológia javulása miatt az utazási idő és a költségek drasztikusan csökkentek a 18. és 20. század elején. Az Atlanti-óceánon áthaladó utazások a XVIII. században 5 hétig tartottak, de a 20. század ideje alatt mindössze 8 napig tartott. A szegénységből való kilábalás hagyományos tényező, és a munkahelyek elérhetősége a legfontosabb húzóerő ha a migrációról beszélünk. A természeti katasztrófák erősíthetik a szegénység által kiváltott migrációs áramlásokat.

A kutatások azt mutatják, hogy a közepes jövedelmű országok esetében a magasabb hőmérséklet emigrációs rátája emelkedik a városi területekre és más országokba. Az alacsony jövedelmű országok esetében a magasabb hőmérséklet csökkenti a kivándorlást. Amennyiben még ennél is többet tudna meg a migráció hátteréről, történetéről, és megismerné a legfrissebb híreket, nem kell mást tennie, mint felkeresni weboldalunkat és itt mindig naprakész információkat talál majd.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük