A megfelelő parfümök a nyári nagy melegben

Ha nyáron is szeretnénk kellemes illatot, akkor célszerű úgy kiválasztani a parfümöt, hogy az a nyári nagy melegben is tartós legyen és ne legyen túl sok. Néhány alapszabályt ismerve sokkal könnyebb lesz kiválasztani a számunkra legmegfelelőbb illatot.

Parfümök terén széleskörű választék áll rendelkezésre, így bőven van miből választani. Vannak nők, akik nem is egy, hanem akár több parfümmel is rendelkeznek. A hidegebb időkre egy erősebb, mélyebb illattal, míg nyárra egy könnyedebb illattal rendelkeznek. A férfiak esetében a fás illatok azok, melyek elsősorban nagy népszerűségnek örvendenek. A nők a nagy melegben a citrusos, virágos és gyümölcsös illatokat kedvelik. Ezek az illatok még a legnagyobb melegben is igazán kellemesek és nem bántóak az orr számára. A túl erős illat ugyanis durva lehet munkahelyi környezetben vagy akár egy kávézóban. A tömegközlekedésről már nem is beszélve. Éppen ezért a nagy melegben még inkább körültekintőnek kell lenni az illat választás terén.

Az üvegcse mérete általában nem meghatározó a döntés során, azonban, ha gyakran utazunk, akkor igenis számít, hogy milyen kiszerelés mellett döntünk, hiszen a csomagolásnál minden méret számít. A legtöbb parfüm 50 ml-es kiszerelésben érhető el, ami egy kisebb utazás esetében feleslegesen nagy lehet. Éppen ezért célszerű lehet egy úgy nevezett utazási típus mellett dönteni, ami akár a pénztárcában is elférhet, mivel nagyon kicsi és nem foglal sok helyet. Ezek jellemzően 20 ml-es kiszerelésben kaphatók. Ha pontos elképzeléseink vannak arról, hogy milyen parfümöt szeretnénk, akkor akár online is beszerezhetjük, csak arra kell ügyelni, hogy megfelelő, megbízható helyről vásároljunk. A balena.hu webáruház kiváló választás lehet, ahol megtekintheted a széleskörű kínálatot is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük