A mobil sátor akár utólag is bővíthető

A mezőgazdaságban, illetve különböző ipartelepeken, vagy állattartó üzemeknél rendre nagy kihívást jelent a tárolás kérdése. Akár az időjárás viszontagságaitól szeretnénk megóvni a takarmányt, akár egy ideiglenes állatbeállóra van épp szükségünk, gyakorta ezt a problémát csak jelentős költségek mellett tudjuk megoldani. Arról nem is szólva, hogy a legtöbbször az az optimális, ha ezek a felépítmények könnyedén költöztethetők.

Erre az igényre született meg válaszul a mobil sátor, ami teljesen univerzális felhasználást tesz lehetővé. Horganyzott acél vázszerkezete rácsos gerendázattal van ellátva, ami rendkívül ellenálló a külső behatásokkal szemben és a nagyobb fesztávolságok áthidalását is lehetővé teszi. Az időtállóságot segíti elő a poliészter ponyva is, ami strapabíró PVC bevonattal rendelkezik. Ennek köszönhetően egy ilyen mobil sátor gyakorlatilag bármilyen körülmények közt biztonsággal alkalmazható. A legnagyobb előnyt ugyanakkor kétségkívül a helyváltoztatás egyszerűsége jelenti, tudniillik ettől válik igazán gazdaságossá egy ilyen konstrukció.

A hagyományos épületekkel szemben ugyanis a mobil sátor esetében a mind annak felállítása, mind pedig szétszerelése könnyedén, speciális eszközök nélkül megvalósítható. Ráadásul külön alapozásra sincs szükség, hiszen telepítése akár közvetlenül a talajra is megoldható. Gyakorta komoly dilemmát okoz annak eldöntése is, hogy mekkora tárolóra van épp szükségünk. Egy épület kapcsán ez kardinális kérdés, hiszen a kivitelezést követően utólag már nagyon nehéz módosítani a méreteken. Egy mobil sátor ezt a gondot is áthidalja. Tudniillik ezek a szerkezetek utólag is bővíthetők, így a növekvő igényeknek megfelelően bármikor emelhetünk a szükséges kapacitáson, ami rendkívül nagy könnyebbséget jelenthet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük