Abszolút élmény apartman Hajdúszoboszló

Az Absolut élmény apartman a hajdúszoboszlói fürdőtől mindössze 600 m-re található, így már egy kényelmes sétával gyorsan az aqua-parkba lehet érni. Hajdúszoboszló híres gyógyító vizeiről, tehát semmiképp sem érdemes kihagyni ezt a lehetőséget. Kérés esetén akár étkezést is tudunk biztosítani, és arra is van lehetőség, hogy egy masszőr helyben masszírozzon.

Apartman Hajdúszoboszló környékén tehát kedvezményes áron elérhető, ráadásul igazi élményt, békét és csendet biztosít. Az apartman fedett terasszal, 2 hálószobával, nappalival, valamint konyhával és saját fürdőszobával is rendelkezik. Ezen kívül tökéletes kényelem érdekében TV-t, Wi-fit, és DVD lejátszót is szereltünk az apartmanba. Ha ön úgy döntene, családostól indulna Hajdúszoboszlóra az nem rossz döntés, hiszen a gyerekeknek is van kiépítve egy mini játszótér. A nappaliban a kikapcsolódást egy X-box és játékok is biztosítják. A szobában maximum 6 személyt tudunk elhelyezni, az első szobában 2főt, a másodikban 2főt és a harmadikban szintén 2főt. Az apartman 65 négyzetméteres, az ágyak pedig kétszemélyesek, ráadásul kihúzható kanapéval is fel van szerelve az apartman.

Az említetteken kívül az Absolut élmény apartman rendelkezik privát bejárattal, ruhaszárítóval, ruhásszekrénnyel, vasalási lehetőséggel, fűtéssel, hűtőszekrénnyel, étkezővel és még sok mással. Ha több információt szeretne megtudni erről az apartmanról, vagy átböngészné a teljes apartman kínálatot, mindössze annyit kell tennie, hogy fellátogatja weboldalunkat, a wellnessapartman.com-ot, ahol képeket is megtekinthet az apartmanokról. Kérdések felmerülése esetén forduljon bátran ügyfélszolgálatunkhoz az info@wellnessapartman.com e-mail címen, vagy tárcsázza telefonszámunkat, a +36 30 883 72 42 telefonszámot.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük