Autószállítás Budapest közelében is!

Évente átlagosan több mint 13.000 mérföldet vezetünk és rengeteg mindent látunk és tapasztalunk ingázás során. Az út mentén pedig gyakran szőrös barátainkkal (állatokkal) is találkozhatunk.

Autószállítás Budapest környékén elérhető a 024automentes.hu weboldalon méghozzá kedvezményes áron tehát keressen fel minket bátran, ha önnek is autószállításra lenne szüksége, hiszen mi a nap 24 órájában a segítségére sietünk majd. Komoly biztonsági aggodalomra ad okot egy állat az úton, amely mind az emberi, mind az állati életre vonatkozik, de ritkán állunk meg, hogy megfontoljuk a probléma mértékét. Egy adott évben több mint 260.000 állati veszteség következett be, amelyek 12.000 emberi sérülést és több mint 150 emberi halált okoztak. A fentiekhez hasonló statisztikák elkerülése érdekében fontos, hogy a vadon élő állatokat a lehető legbiztonságosabb módon távolítsuk el az utakról, ahol megsérülhetnek, és veszélyeknek tehetik ki a járművezetőket is. Milyen állatokkal találkozunk a leggyakrabban az utakon? Valamennyien ugyanazt a taktikát alkalmazzuk, hogy elkerüljük ezeket a lényeket?

Mivel hazánkban is rengeteg szarvas és őz él, nem lehet meglepődni azon, hogy a válaszadók szerint ezek voltak a leggyakrabban észlelt állatok. Noha nagyon szép állatok, a szarvasok által okozott balesetek költségesek. Az állatokat érintő ütközések évente 4 milliárd dollárt tesznek ki. Néhány népszerű állat volt még a mókus, a macskák, kutyák és madarak. A kutatók szerint kihívás lesz az, hogy ezen állatok biztonságban maradjanak az úton, különösen az automata autók megjelenésekor. Amennyiben autómentési szolgáltatásainkat venné igénybe mert balesetet okozott egy állat, keressen fel minket a 024automentes.hu weboldalon és itt széleskörű szolgáltatásainkkal találkozhat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük