Az Rtl klub műsora online is elérhető!

A Survivor egy valóságshow, vagy másnéven túlélő műsor ami az RTL klub csatornán nézhető. A műsorban a résztvevők elszigetelten élnek egy szigeten, amely többnyire lakatlan. A fődíj pénzjutalom. A műsor az amerikai valóságshow magyar változata, és ez volt az első rendkívül nagy nézettségű és nyereséges tévéműsor az Egyesült Államokban.

Rtl klub műsor a survivorrel együtt megtekinthető a musor.tv weboldalon, tehát nézzen be hozzánk még ma és mindent megtalál ami az rtl klub műsoraival, sorozataival és filmjeivel kapcsolatos, méghozzá díjtalanul. A versenyzők már az első napon törzsekbe szerveződnek (számuk a sorozattól függ, két-három törzs gyakori, de az utóbbi években ezeket a számokat háromra, vagy akár négyre növelték). A felosztást általában produkciós szakemberek végzik, de néhány szezonra a játékosokra bízták a választást. Ezen kívül voltak nemek, sőt életkor és faj szerint is felosztott törzsek. A kezdeti feszültségeket a készítők bármikor módosíthatják, és ezt általában meg is teszik, különösen akkor, ha a játék túl unalmassá válik. A szezontól is függ, hogy a játékosok kapnak-e bizonyos eszközöket, de legtöbbször saját maguknak kell hozzájutniuk a feladatok által.

A törzseknek menedéket kell építeniük, amely megvédi őket a természettől és ahol gyümölcsöket és halakat, elölt vadállatokat tárolhatnak. Minden csapat egyedi nevet kap, és egy jellegzetes színjel, amely a zászlókon található, szerepel a feladatokban, a műsor címében. Minden tag fejkendőt és szilikon karkötőt kap a sorozat aktuális logójával díszítve. Bővebb leírásért és még több információért nézzen be a musor.tv-re és itt a teljes heti műsort is megtekintheti, valamint más tv csatornák műsorait is megtalálja majd néhány kattintással, teljesen díjtalanul.