Babakocsi tisztítás egyszerű, biztonságos módon

A legkisebbek járgányát tisztítani egyáltalán nem könnyű feladat. Nem csupán az a fontos, hogy a babakocsi megtisztuljon, hanem az is, hogy az alkalmazott vegyszer ne legyen veszélyes a babára nézve. A Cleanne Univerzális Babakocsi tisztítója segítségével ez könnyedén megvalósítható.

Babakocsi tisztítás során az egyik legfontosabb szempont az alkalmazott vegyszer típusa. Nem szabad elfelejteni, hogy a babák bőre rendkívül érzékeny, így nem mindegy, hogy milyen folteltávolítót használ. Az alapos tisztítás érdekében a babakocsi minden részére gondolni kell, beleértve a fém, textil és műanyag részeket. Nagyon nehéz olyan készítményt találni, mely biztonságosan alkalmazható babák közelében is és a legkülönfélébb foltokkal is hatékonyan elbánik. A Cleanne Univerzális Babakocsi tisztító növényi hatóanyagokat tartalmaz, így a babák esetében is egész nyugodtan lehet alkalmazni. Nem kell féltened kisbabád, a babakocsi tisztító szer nem jelent rá veszélyt. A Cleanne tisztítószere a korábban eltüntethetetlennek hitt szennyeződéseket hatékonyan eltávolítja.

A használatot megelőzően mindenképp fel kell rázni a készítményt, majd bármely olyan felületen használni lehet, ahol a víz nem okoz kárt, tehát akár a kerekeken, a vázon és a textil felületeken. A Cleanne Univerzális Babakocsi tisztítója segítségével élvezet lesz a takarítás minden pillanata. A készítmény a CLP-rendelet értelmében nem minősül veszélyes elegynek, így a természetbe, csatornába kerülve környezetbarát módon viselkedik. Mindezek tudatában bátran rendelheted meg a terméket, mely valóban a tisztaság magas fokát hozza el számodra és kisbabád részére. Ha szeretnél bővebb információkat megtudni, akkor látogass el a webshop.cleanne.hu webáruházba és tájékozódj!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük