Balesetvédelmi fólia üvegfelületekhez

A nagy üvegfelületek esetében nagyon fontos, hogy a biztonságra is gondoljunk. Ez azonban sok esetben elmarad. Viszont, ha törik az üveg, akkor fontos, hogy senki se tartózkodjon a közelben, különben súlyos sérüléseket lehet elszenvedni. Különösen kisgyerekek esetében lehet veszélyes a törő üveg.

Balesetvédelmi fólia alkalmazásának több előnye is van. Ahogy a neve is mutatja a baleseteket hivatott megelőzni. Az üvegről köztudott, hogy törékeny, ezért oda kell rá figyelni. Balesetek viszont olykor egy óvatlan mozdulat által is történnek, vagy gyerekek esetében a játék hevében. Viszont az is előfordulhat, hogy a vihar okozza az üveg törést, a szomszéd gyerek rosszul elrúgott labdája, ami kitöri az ablakot, legrosszabb esetben, pedig betörők akarnak bejutni a lakásba az ablaküveg betörése által. A balesetvédelmi fólia az üveg törése esetén is egyben tartja az üveget, aminek több előnye is van. Először is az üveg nem fog robbanásszerűen több száz darabra szét hullni és a közelben lévőket megsebesíteni. Fontosnak tartjuk kiemelni, hogy a balesetvédelmi fóliát nem csak az ablakokra, hanem belső üvegfelületekre is fel lehet tenni.

Biztonságtechnikai szempontból az ablakok jelentik a legtöbb ház gyengepontját. Éppen ezért sok betörő nem az ajtón keresztül akar bejutni a lakásba, hanem az ablak betörése által. A balesetvédelmi fólia egyben tartja az üveget, aminek köszönhetően a betörőnek egyáltalán nem lesz könnyű dolga és nagy eséllyel feladja, valamint könnyebb célpont után néz. Ha szeretne balesetvédelmi fóliát üvegfelületeire, vagy csak bővebben tájékozódna a témában, akkor érdemes ellátogatni a perfektfolia.hu weboldalra, ahol minden fontos információt megtalál egy helyen, beleértve a szakemberek elérhetőségét is! Legyen az Ön ablakain is balesetvédelmi fólia!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük