Bármikor szükség lehet a furgon bérlésre

Egy megbízható, jó műszaki állapotnak örvendő furgonnak nagyon sok előnye van. Bizonyos helyzetekben más gépjármű típus nem is jöhet szóba, legalábbis kínszenvedés lenne más típusokkal megoldani a szállítást. Ha nem rendelkezik saját furgonnal, akkor a bérlés jelenti a megoldást.

Furgon bérlés kiváló opció, ha szállításra van szükség. Sokan ilyen esetekben, például költözködéskor igyekeznek ezen spórolni és a kicsi személyautókba belezsúfolni minél több tárgyat. Ez viszont több szempontból sem előnyös. Például, ha nagy méretű bútorokat kell szállítani, akkor ennek a tervnek eleve annyi. Egy hűtőszekrényt vagy egy nagyobb szekrényt lehetetlen bepasszírozni egy kicsi autóba, illetve az autó tetején sem lehet szállítani, mert ez rendkívül veszélyes. Ha így akar spórolni, hogy mindent a kicsi személyautóba próbál betuszkolni, akkor azzal nem feltétlenül jár jól. Már csak azért sem, mert a kisebb gépjárművel jellemzően többször kell fordulni, mely komolyabb anyagi vonzattal és több idegeskedéssel jár együtt. Egyszerűbb megoldás kibérelni egy furgont, amellyel nyugodtan kivitelezhető a költözés jellemzően stresszes folyamata.

A Rima Autó furgonjai kiváló műszaki állapotnak örvendenek. Minden egyes bérlésnél Asistance szolgáltatás is jár a gépjárműhöz, mely azt jelenti, hogy defekt esetén a szakemberek kicserélik a furgon kerekét, valamint ingyenesen elvégzik az egyéb szerviz szolgáltatásokat is. Emellett CASCO biztosítás is köthető az autóra, a balesetek és az esetleges károk plusz költségeinek elkerülése érdekében. Ez esetben viszont önrésszel is számolni kell. Ha furgonra van szüksége, akkor a legjobb döntés mindenképp a Rima Autó. Ha szeretne még több információt megtudni, akkor azt javasoljuk, hogy látogasson el a furgonberlesm1m7.hu weboldalra!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük