Belvárosi Orvosi Centrum – leszámol a prosztatagyulladással

Önt is olyan kínzó tünetek gyötrik, mint a gyakori vizelési inger, a fájdalmas és nehezített vizeletürítés? Esetleg alhasi fájdalmat érzékel, és talán a merevedése is nehezített? Akkor könnyen lehet, hogy Önnek is prosztatagyulladása van. Ha ez a helyzet, akkor pedig mielőbbi orvosi segítségre van szüksége. Ezt az orvosi segítséget pedig megkaphatja a Belvárosi Orvosi Centrumban, ahol a probléma feltárásához szükséges szakértelmet, időt és odafigyelést is maximálisan meg fogja kapni.

A makacs prosztatagyulladás tünetei a leggyakoribb okok közé tartozik, amelyek miatt a férfiak urológushoz fordulnak. A kialakulásának háttérmechanizmusa még mindig kevésbé tisztázott, azonban kellő odafigyeléssel és szakértelemmel meg lehet találni a kiváltó okot. A Belvárosi Orvosi Centrumban a legkorszerűbb technológiák állnak a rendelkezésre ahhoz, hogy minden a lehető leggördülékenyebben menjen. Korszerű labor- és ultrahangdiagnosztikai háttérrel rendelkezünk, mely nagyban megkönnyíti, és megnöveli a problémák feltárásának pontosságát. Szakorvosaink gondos mérlegelés alapján állítják csak fel a diagnózist, melyet követően személyre szabott kezelést írnak elő minden páciensnek, akiket további életmódbeli tanácsokkal is ellátnak a mihamarabbi gyógyulás érdekében.

Amennyiben Önnek is problémái vannak a dülmirigyével, ne habozzon felkeresni minket. Foglaljon nálunk időpontot, és ígérjük, minimális várakozási idő mellett fogadjuk. Keresse fel weboldalunkat, a belvarosiorvosicentrum.hu-t, ahol részletesebben is tájékozódhat a betegségről, annak a vizsgálatairól és a kezelési módjairól! Ugyanitt időpontot is foglalhat, de a munkaidőn belül hívhatja a +36 30 870 7427-es vagy a +36 30 372 6832-es telefonszámok egyikét is. Ugyancsak elérhet minket az info@boc.hu e-mail címen is. Munkatársaink várják a hívását.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük