Betegszállítás ajtótól-ajtóig

Sokan vannak olyanok, akik betegségük miatt, nehezen mozognak, esetleg teljesen mozgásképtelenek és nagy gondot okoz számukra az orvosi rendelőbe való eljutás. Ilyen esetekre nyújt az Sz&B Services Kft. minőségi szolgáltatást, teljes körű betegszállítást, megfizethető áron.

A betegszállítás folyamatát, minden esetben, ajtótól-ajtóig végezzük. A mozgásban részben, illetve egészben korlátozott személyeket, megfelelő körülmények közt, eljuttassuk a kívánt helyre. Legyen az a kórházból otthonra és fordítva, az orvosi rendelőbe, rokonsághoz, rendezvényekre és vissza, valamint külföldről-haza. Vannak esetek, amikor egy családtag meg tudja oldani, a saját személygépjárműjével való szállítást, ami az alany számára nagyon kényelmetlen, és már a kocsihoz jutás is megterhelő lehet. Lábaik beemelése, az egyensúly megtartása nagy problémát okozhat. Mi ezekben segítünk, miközben szem előtt tartsuk, hogy ne korlátozzuk őket önállóságukban, tényleg csak abban veszünk részt, amiben valóban rá vannak szorulva.

Az orvoshoz, a kísérő kollégánk bemegy a pácienssel, még a levetkőzésben is segít, ha arra van szükség. Igyekszünk a betegek felé a legnagyobb empátiával közeledni, szem előtt tartjuk, hogy senkinek ne legyenek kellemetlen érzései. A vizsgálat végén, hazafelé az úton, kiváltjuk a vényeket egy gyógyszertárban. Hazaérkezéskor, a beteget bekísérjük a házba, visszasegítsük az ágyba, a családtagokkal pedig, megbeszéljük az orvosnál hallottakat. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, hívja ügyeletünket a +36 30 470 0911-es telefonszámon, illetve írjon e-mailt a medical@szbservices.eu címre, és mi megszervezzük a szállítást az ország bármely pontjára. További szolgáltatásaink közé tartozik még a házi betegápolás, házi gondozás, valamint a vérszállítás is. Részleteket a betegszállítás.eu oldalon talál.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük