Biztonsági zárbetétek egy helyen!

Tartsa tökéletes biztonságban családját és lakását minőségi zárbetét vásárlással! Az állandó fejlesztések és frissítések következtében mindenki megtalálhatja a lakásához megfelelő biztonsági zárbetétet a zar-lakat.hu weboldalon. Széles választékunkban megtalálhatja a két legkedveltebb zárbetét típust: a Titan K66 ASC-t és az Abus D15-öt.

Egy másik biztonsági zárbetét gyártó a Tokoz, aminek két törésvédett típusa található meg weboldalunkon: a Tokoz Pro 300 és a Tokoz Pro 400. A Tokoz Pro 300 cink ötvözetű házzal rendelkezik, míg a Tokoz Pro 400 acélházas kivitelezésű. Kínálatunk nemsokára a Tokoz Tech típussal is bővülni fog, aminek kulcsa fogazott és pontfuratos is egyszerre. Az Evva zárbetétek között is van két figyelemreméltó típus: az Evva EPS és az Evva 3KS. Mindkettő kiváló védelmet biztosít zárfeltörés esetén. A Mul-T-Lock zárak közül talán a legjobb választásnak a Mul-T-Lock MT5+ bizonyulhat, hiszen kulcsában mozgó alkatrész van, csaprendszere teleszkópikus, illetve kulcsazonosítása kígyómarásos, így ellenőrzi, hogy a személy, aki belép a lakásba, valóban jogosult-e a belépésre.

Visszatérve a Titan K66 ASC-hez, ennek a típusnak az a különlegessége, hogy az első szegmensét úgy oldották meg, hogy szándékosan meggyengítették, így behatolás esetén ez a meggyengített elülső rész törik le, meghiúsítva így egy esetleges zártörést. Az Abus D15 azért egyedi, mert törésvédő acélhíddal van ellátva, így megakadályozza a zárfeltörést. A zárbetétek további részleteit elolvashatja a zar-lakat.hu weboldalon, és ha innen rendel, a házhozszállítás díjtalan. Amennyiben különleges igényei vannak, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal a +3630-670-1767 telefonszámon, vagy küldjön e-mailt az info@zar-lakat.hu e-mail címre.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük