Blankoló rendelhető alacsony áron

A blankoló vagy másnéven kábel csupaszító a huzalok burkolásának és védelmének eltávolítására szolgáló eszköz, amelyek alkalmasak minden árnyékolt és árnyékolatlan adatkábelhez egyaránt. Alkalmas UTP kábelekhez, FTP kábelekhez, STP vagy SSTP kábelekhez. A blankolók kerek és lapos kábelekhez is használhatóak egyaránt. A koaxiális kábelekhez RG-58, RG-59 és RG-62 szintén használható. A lapátok távolsága függvényében többféle típus is rendelkezésre áll webáruházunkban.

Blankoló rendelhető nagyon alacsony áron ezért keressen fel minket bátran ha blankolót, csupaszítót keres, hiszen nálunk csakis prémium minőségű eszközöket találhat a legjobb márkáktól, és ha tőlünk rendel, akkor több éves garanciát vállalunk majd a termékekre, ráadásul a kiszállítás is villámgyors lesz majd. Blankoló kínálatunkban válogathat majd a Digitus, a Gembird, a Lanberg, az Utp, a Digitalbox, Koax, és a Roline Value blankolók között. Nálunk néhány kattintással elintézheti a rendelést úgy, hogy sorban állnia sem kell. Keresőnk segítségével könnyebben rátalálhat arra, amire leginkább vágyik. Nálunk 500 f-tól 65.000 ft-ig terjedően több blankolót is talál tehát árban is van miből válogatni.

Amennyiben a továbbiakban is szeretne a blankolókról olvasni, vagy megtekintené azok árait, nincs más dolga, mint felkeresni weboldalunkat, ahol mindent megtudhat majd olvashat majd a csupaszítókról és átnézheti majd a teljes készletet is. Weboldalunkra kattintva megtekintheti a képeket és a garancia részleteit is, ezért mindenképpen megéri benézni hozzánk. Ha bármi kérdés merülne fel a blankolókal kapcsolatban, vagy esetleg kérdezni szeretne a fizetési módokról, vegye fel a kapcsolatot odaadó ügyfélszolgálatunkkal, és így egyetlen kérdése sem marad majd válasz nélkül.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük