Comedy central csatorna műsorai – Felhőtlen Philadelphia

A Felhőtlen Philadelphia egy amerikai sitcom, amelyet 2005. augusztus 4-én mutattak be az FX-en, és 2013-ban a kilencedik évadtól kezdve az FXX-re került. Rob McElhenney készítette a sorozatot. Főszereplője McElhenney, Howerton és Charlie Day, mindannyian Kaitlin Olson és Danny DeVito mellett szerepelnek. A sorozat a „The Gang” hőstetteit követi nyomon, egy nárcisztikus barátokból álló csoportot, akik a Paddy’s Pub ír bárt vezetik Dél-Philadelphiában, Pennsylvaniában.

Comedy central – Felhőtlen Philadelphia várja önt is a musor.tv weboldalon, tehát ha önt is érdekelné ez a sorozat, de nem tudja hány órakor kezdődik, akkor nem kell messzire mennie, nálunk megtudhatja.  A sorozat tizennegyedik évada 2019 novemberében ért véget. A sorozatot 2020 májusában a tizenötödik évaddal is megújították, így az amerikai televíziózás történetének leghosszabb ideig futó élőszereplős vígjátéksorozata lett, amely felváltotta az Ozzie és Harriet kalandjai című filmet, amely 14 évig futott. 2020 decemberében a sorozatot összesen további négy évaddal újították meg, így a 18. évadhoz érkezett. A tizenötödik évad premierje 2021. december 1-jén várható.

A „The Gang” minden tagja etikátlan viselkedést és jellemvonásokat mutat, mint például a túlzott alkoholfogyasztás és szerhasználat, tisztességtelenség, kegyetlenség, önzés és egoizmus. Az epizódokban általában kidolgozott sémákat szőnek, és gyakran összeesküdnek egymás és mások ellen személyes haszonszerzés, bosszúállás vagy egyszerűen a másik bukásának megnézése céljából. Szokásosan lelki, érzelmi és fizikai fájdalmat okoznak egymásnak és mindenkinek, aki keresztezi útjukat. Rendszeresen zsarolnak egymás és a csoporton kívüli személyek manipulálására is. További részletekért és a sorozatért nézzen be a musor.tv-re.