Digitális alkoholszonda – bárhol, bármikor jó szolgálatot tesz!

Bár az alkoholszondáról valószínűleg a többségnek egy egyenruhába bújt, komoly tekintetű biztos úr jut eszébe, azért máshol is alkalmazzák a profi minőségű digitális alkoholszondát. Számos komoly felelősséggel járó munkahely kéri munkába érkezéskor, hogy az alkalmazottak fújjanak a szondába, hisz még ha csak enyhe is a kimutatott érték, a munka minőségének rovására semmilyen tekintetben nem mehet.

Egy digitális alkoholszonda segít elkerülni a bajt! Sokan egy átbulizott éjjel után úgy vélik, reggelre minden rendben, ám ha bemennének a munkahelyükre, ahol a biztonsági őr eléjük teszi a szondát, a mutatott értékek alapján több, mint valószínű, hogy haza kellene menniük. Ezt megelőzve, aki már ébredéskor belefúj saját digitális alkoholszondájába, kikerülheti a kínos pillanatokat. A balena.hu webshopon található digitális alkoholszondák megbízhatóak és praktikusak.

Kis helyen elfér, működtetéséhez mindössze elemre van szükség és sokkal megbízhatóbb értékeket mutat, mint például a napjainkban csak szűrővizsgálatok során alkalmazott kémiai alkoholszonda. A megvilágított LCD kijelzőről könnyedén leolvashatók az információk. Amennyiben a digitális alkoholszonda 0,1 mg/l értéket mutat, az alkoholfogyasztás nem bizonyítható, ez az általánosan elfogadható érték. 0,11-0,25 mg/l érték között az alkoholfogyasztás igazolt, de nem befolyásoló, az e feletti értékek pedig minél magasabbak, annál nagyobb gondot okozhatnak. A digitális alkoholszonda óvatosságra és veszélyre inti használóját a mért érték alapján, mely a kijelzőn látható. A bekapcsolást követően visszaszámol a mérés előtt, majd néhány másodperc múlva automatikusan kikapcsol. Keressék bátran a balena.hu oldalon, s vásárolják meg a raktárkészletről a digitális alkoholszondák valamelyikét!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük