Diszkréció és egyszerű ismerkedés a Freelove segítségével

Sokak szerint az online ismerkedést a felületesség jellemzi és nem igazán lehet igazán mély, érzelmekkel teli kapcsolatokat kialakítani. Ez azonban nem teljesen így van. Mindamellett sok esetben nem is az a cél, hogy megtaláljuk életünk szerelmét, egyszerűen csak egy kis könnyed szórakozásra vágyunk.

Freelove – szexpartnerkereső nagy segítséget jelenthet a könnyed kapcsolatok kialakításában. Ha nem szeretnénk egyedül tölteni az estét, azonban nem is szeretnénk, hogy az együttlétet követően kínos beszélgetésbe, magyarázkodásba kelljen kezdenünk, akkor a szexpartnerkereső jelentheti a megoldást. Kötetlen kapcsolatba kezdeni gyakran még nehezebb, mintha tartós együttlétre vágynánk, hiszen, ha a szóba jöhető partnerrel nem egyeznek a céljaink, jövőre vonatkozó elképzeléseink, akkor az kínos beszélgetéshez, konfliktushoz vezethet. A partner könnyen azt érezheti, hogy becsaptuk és akár komoly ellentéteket is szülhet a dolog. Emiatt jobban járunk, ha már az elején letisztázzuk, hogy kinek mi az elképzelése a kapcsolattal. Csak kötetlen együttlét vagy valami komolyabb. Természetesen útközben változhatnak az érzések, azonban érdemes tiszta lappal kezdeni és folytatni a kapcsolatot.

A szexpartnerkereső esetében általában nincs kérdés, egyértelmű, hogy a felek miért regisztráltak fel a felületre. Az algoritmus, valamint a részletes kereső sokat segíthet abban, hogy elérjük a célunkat és rátaláljunk arra a személyre, akivel passzolnak az elképzeléseink és szívesen töltjük együtt az időnket. A mobil vagy a számítógép képernyője mögött sokkal egyszerűbb az ismerkedés, sokan könnyebben megnyílnak és az anonimitás és diszkréció biztosítása mellett. A személyes adatokat csak akkor kell felfedni a másik előtt, amikor egyértelmű, hogy összejön a találkozó.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük