Egy cigi tartó remek ajándékötlet lehet

Noha elsőre talán meglepő, de a cigarettázás mostani formájának megjelenéséről meglehetősen keveset tudunk. A füstölés ugyan már nagyon régóta a mindennapok részét képezi, a papírba csomagolt dohány megjelenését nem igazán lehet pontosan behatárolni. Egy dolog azonban biztos, miszerint elterjedése elsősorban annak volt köszönhető, hogy jóval gyorsabb módját kínálta ennek az élvezetnek, mint az egyéb formák.

A népszerűség emelkedésével pedig a különböző kiegészítők is egyre nagyobb hangsúlyt kaptak, így a cigi tartó is rendkívül keresett kellékké vált. Noha dohányozni a szó hagyományos értelemben vett módján talán már nem annyira sikkes, mint ahogy az ezredforduló előtt volt, még mindig sokan hódolnak ennek a szenvedélynek. A gyári csomagolás pedig soha nem a minőségről és a strapabíróságról volt híres, így egy jól megválasztott cigi tartó még most is kitűnő ajándék lehet egy dohányos számára. Akár magunknak, vagy épp egy kedves ismerősünknek szeretnénk beszerezni egy szép darabot, pár szempontra mindenképpen érdemes nagy hangsúlyt fektetnünk.

Az egyik ilyen a méret. Bár a legtöbb esetben kézenfekvőnek tűnik, hogy akkora cigi tartó mellett tegyük le a voksunkat, amibe pontosan egy doboznyi adag fér bele, bizony előfordulhat – főképp hölgyeknél – miszerint így már túlságosan robosztus hatást kelt a tároló. Amennyiben nem jelent problémát, hogy jóval kevesebb szálat tudunk csak egyszerre magunkkal vinni, akkor nyugodtan válasszunk a kisebb, kecsesebb modellek közül. A szín általában kevésbé kardinális jelentőségű, ám a cigi tartó választék mind a mai napig hatalmas, így szinte bármilyen árnyalat elérhető. Ennek köszönhetően pedig bármilyen igényünk is merülne fel a külcsínt illetőleg, biztosan megtaláljuk azt a darabot, amivel maradéktalanul elégedettek lehetünk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük