Életjáradék kedvező feltételekkel

Az életjáradék az Ön és egy biztosítótársaság közötti szerződés, amely előírja, hogy a biztosító azonnal vagy a jövőben fizessen Önnek. Járadékot úgy vásárol meg, hogy egyszeri befizetést vagy kifizetéseket hajt végre. Hasonlóképpen, a kifizetése egyösszegű kifizetésként vagy kifizetések sorozataként is történhet az idő múlásával.

Életjáradék vár minden kedves érdeklődőt az eletjaradekhivatal.hu weboldalon, tehát nézzen be hozzánk és tudjon meg mindent az életjáradékokról. Az emberek általában járadékokat vásárolnak, hogy segítsék a nyugdíjas jövedelmük kezelését. A járadékok több dolgot nyújtanak, főleg időszakos kifizetéseket meghatározott ideig. Ez lehet az egész életen át, vagy a házastársa vagy egy másik ember életén keresztül. Ha meghal, mielőtt elkezdené kapni a kifizetéseket, az a személy, akit kedvezményezettként nevez meg, kap egy konkrét kifizetést. Addig nem kell adót fizetnie az életjáradékából származó jövedelem és befektetési nyereség után nem veszi fel a pénzt. Három alapvető járadéktípus létezik, fix, változó és indexált. Rögzített járadék: a biztosító társaság minimális kamatlábat és fix összegű időszakos fizetést ígér Önnek. A fix járadékokat az állami biztosítók szabályozzák. Kérjük, kérdezze meg az állami biztosítási bizottságtól a fix járadékok kockázatait és előnyeit.

Változó járadék: A biztosító társaság lehetővé teszi, hogy az életjáradék-kifizetéseket különböző befektetési lehetőségekhez, általában befektetési alapokhoz irányítsa. A kifizetés attól függően változik, hogy mennyit fektetett be, a befektetések megtérülési rátájától és a kiadásaitól függően. A SEC szabályozza a változó járadékokat. Indexelt járadék: Ez a járadék egyesíti az értékpapírok és a biztosítási termékek jellemzőit. A biztosító társaság egy tőzsdei indexen alapuló hozamot ír jóvá.  További részletekért keresse fel az eletjaradekhivatal.hu weboldalt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük