Enchantimalsról bővebb információk

Gyermekkorban a kislányok legkedveltebb időtöltése a babázás. Úgy is mondhatnánk, hogy a babázás a kislányok univerzális nyelve. Mi más hozhatna jobban össze két kislányt, mint a közös babázás.

Enchantimalsról bővebb információk a jatektenger.hu weboldalon találhatók! A különféle babák a világ minden táján népszerűek. Azonban nem csak kiváló szórakozást jelent a babázás, de számos területen képes fejleszteni a gyereket. Gondoljunk csak bele, mi mindent csinál a kislány a babával. Leveszi a ruháját, felöltözteti, fésüli a haját, különféle frizurákat készít neki. Egyszerű mozdulatok, ugyanakkor mégse. Egy gyermeknek kevésbé fejlettek a finom motorikus képességei, azonban a babázással ezt kitűnően lehet fejleszteni. A gyerekek nem csak öltöztetik a babákat, de beszélnek is hozzájuk, ami a nyelvi készségek fejlődését vonja maga után. Ahogy a gyermek szókincse egyre szélesebb lesz, úgy egyre szebben tudja kifejezni magát, valamint a játék is egyre komplexebb lesz, ahogy a gyermek fantáziája színesebb lesz.

Már egy jó ideje tudjuk, hogy a gyermek a játék által nem csak fejlődni képes, de az érzelmeit is képes feldolgozni általa. Ez azt jelenti, hogy a feszültséget, felgyűlt agressziót vagy frusztrációt a játék által tudják kiengedni. Érdemes a gyerekkel együtt játszani, mivel ilyenkor nagy eséllyel mesélni fog az őt foglalkoztató gondolatokról. Ráadásul babázás által a gyerek fejlesztheti a gondoskodás és empátia érzését. A kislányok babázás közben az anyukájuktól ellesett viselkedés mintákat utánozzák le. Ha pedig babázás, akkor mi mindenképp az Enchantimals babáit javasoljuk. Ezek a kedves babák különleges kapcsolatban állnak kis házi állataikkal és kiváló játékot garantálnak minden gyermeknek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük