Esküvői ruhaszalon kedvezményes árakkal

Esküvői ruhaszalonunk 1936-ban nyitotta meg kapuit, és azóta már több száz, szinte több ezer menyasszonynak biztosítottunk már menyasszonyi ruhát. Szalonunk előnye, hogy többféle színárnyalatú és szabású ruhát találhat, így mindenki megtalálhatja majd az ízléséhez leginkább illőt. További részleteket weboldalunkon talál.

Esküvői ruhaszalon elérhető a gloriaszalon.hu weboldalon méghozzá igen alacsony árakkal és végtelenül széles ruha kínálattal, tehát ha még ön sem találta meg az esküvői ruháját a nagy napra, akkor több száz darabos kínálatunkban biztos rábukkan majd az igazira. Ha szerencséje van, akkor nálunk hatalmas kedvezményekkel és akciókkal is találkozhat így álmai ruháját olcsón viheti haza. Weboldalunkon találhat hercegnő-fazonú, hableány-fazonú és klasszikus, A-vonalú ruhákat is méghozzá többféle színben. Csapatunk igyekszik mindig a legmodernebb fazonú ruhákat beszerezni, hogy minden menyasszonyunk elégedett legyen.

Amennyiben tőlünk rendel esküvői ruhát csapatunk villámgyors kiszállítást biztosít majd. További információkért és részletekért mindenképpen érdemes fellátogatni weboldalunkat a gloriaszalon.hu-t, hiszen itt mindent megtudhat majd az esküvői ruhákról, valamint megtalálhatja az árakat, a ruhák illusztrációit és a kiszállítás részleteit is. Ha kérdéseket szeretne feltenni nekünk az esküvői ruhákkal, a fizetési módokkal, az árakkal vagy a rendeléssel kapcsolatban, akkor arra is lehetősége van hogy ezeket feltegye nekünk, csak vegye fel a kapcsolatot együttműködő ügyfélszolgálatunkkal a 06 70 907 6144 telefonszámot tárcsázva, vagy küldjön e-mailt az info@gloriaszalon.hu e-mail címre és kérdései azonnali megválaszolásra kerülnek majd. Weboldalunkra kattintva referenciáinkat is megtalálhatja majd.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük