Esővízlopó a lehető legalacsonyabb áron

Az esővíznek a vízvezeték-rendszerekből származó ivóvíz újrahasznosított helyettesítőjeként kell működnie, és csak tisztításra és öblítésre szabad használni az összegyűjtése után.

Esővízlopó a lehető legalacsonyabb árakkal várja a sunikft.hu weboldalon, tehát itt a helye nálunk ha ön is elgondolkodott azon, hogy érdemes lenne kipróbálni egy minőségi esőlopót. Az esővíz összegyűjtése biztosítja, hogy Ön a legzöldebb pázsitot kapja, függetlenül a vízhiánytól és az önkormányzatok által bevezetett fűöntözési tilalmaktól. Ha esővizet használ a pázsit öntözésére, megkíméli a pázsitot a forró nyár folyamán, és megtakarítja a vízszámláját is. Alacsony ásványianyag-tartalma miatt az esővíz hatékony ablak- és autótisztító megoldásként használható. A felfogott esővíz egyéb felhasználási módjai közé tartozik a feljárók és udvarok tisztítása, a kert öntözése a ruhák és a WC-rendszerek mosása mellett. Egy tipikus esővízlopó rendszerben van egy tárolótartály, amely a csapadékvíz-elvezetőhöz van szerelve, amely rögzíti a tetőről lefolyó esővizet. A lefolyó víz egy szűrőn keresztül jut be a tartályba, amely eltávolítja a leveleket és egyéb apró tárgyakat.

A tárolótartályok eltemethetők az úttest, a kert vagy a pázsit alá, vagy a talaj felett tarthatók, ízlése szerint. Tervezési engedélyt kell kérni minden olyan föld alatti tartályhoz, amely egy adott terület meglévő csatornarendszerét érinti. A tartály mérete és hosszú távú használata attól is függ, hogy mennyi hely áll rendelkezésre a tároláshoz. A nagy tartály feltöltése akkor javasolt, ha szárazságra számít, így a megfelelő vízellátás elengedhetetlen az egyéb hiányok alternatívájaként. További részletekért és esővízlopó rendelésért látogasson el még ma a sunikft.hu weboldalra.