Fordítóiroda Budapest városában

Ha gyors, precíz és tapasztalt fordító csapatot keres, akkor jó helyen jár a lector.hu weboldalon, hiszen mi 14 éve foglalkozunk fordítással, és ezalatt az idő alat több ezer lefordított dokumentummal és szintén több ezer elégedett klienssel rendlekezünk. Partnereinknek akciókat és kedvezményeket is biztosítunk majd.

Fordítóiroda Budapest vonzáskörzetében elérhető nagyon alacsony áron, ezért megéri benézni a lector.hu weboldalra, hiszen itt megtalálja majd tapasztalt fordító csapatunkat, akik vállalnak műszaki fordítást, orvosi fordítást, okmányok fordítását, weboldal fordítást és egyéb szakmai fordításokat is. Mi szívesen dolgozunk magánszemélyeknek, cégeknek és nagyobb vállalatoknak is, ezért érdemes minket választani. A marketing szakfordítás keretein belül embereink lefordítják az online marketinganyagokat, méghozzá úgy, hogy az frappáns és figyelemfelkeltő legyen angol nyelven is, így a marketing szöveg hatása ugyanúgy megmaradjon. Csapatunk odafigyel arra, hogy minden kifejezés pontosan legyen lefordítva, vagyis mindig szorosan ragaszkodnak az eredeti szöveghez.

Amennyiben többet tudna meg arról, hogy hogyan zajlik egy szakfordítás, hogy mennyibe kerülnek az angol fordítások és hogy hogyan veheti fel velünk a kapcsolatot, mindenképpen látogassa fel weboldalunkat, a lector.hu-t, hiszen itt mindent megtudhat fordítóirodánkról is, és tippeket is olvashat ha ön is szeretne fordítóként dolgozni. Ha kérdések merülnének fel a fordítóirodánkkal, kollégáinkkal, a fordítással vagy az árakkal kapcsolatban, akkor ezeket nyugodtan felteheti nekünk, csak vegye fel a kapcsolatot barátságos ügyfélszolgálatunkkal az info@lector.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a +36 1 321 1516 telefonszámot és itt egyetlen kérdése sem marad majd megválaszolatlanul. Válasszon minket, ha profi és megbízható fordítóirodát keres.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük