Gépjármű kárrendezés lépésről lépésre

Akinek még nem volt része gépjármű kárrendezés ügyintézésében, vagy nincs az ismeretségi körében egy kárszakértő, aki elnavigálhatná a teendők között, talán nem is tudja, miként zajlik ez a folyamat, vagy hogyan kell elindítani.

Aggodalomra semmi ok! A gépjármű kárrendezés összes velejáróját készségesen átveszik a károsult ügyfelektől az elasticcar.hu oldal ügyintézői. A cég a karosszéria és autó javítás mellett ugyanis biztosítással kapcsolatos szolgáltatásokkal, biztosítási tanácsadással, ügyintézéssel és teljes körű Casco és Kgfb kárrendezéssel nyújthat segítséget ügyfelei számára. Az ügyintézés során segítenek a kárbejelentésben, valamint, hogy mely dokumentumokat kell benyújtani, koordinálják a kárérték kifizetését, és közvetlen a biztosítóval számolnak el az általuk végzett javítási költségekről.

A gépjármű kárrendezés azonban nem a biztosítónál kezdődik. Hiszen, ha a káreset mozgásképtelenné tette az autót, el kell vitetni a helyszínről. Ez a rugalmas cég ebben is tud segítséget nyújtani. Saját szállító autóikkal Budapest és Pest megye területén vállalják az autómentést. Autó és karosszéria javítási szolgáltatásaik révén pedig hamar új állapotába varázsolhatják a gépjárműveket. Míg a sérült autó a műhelyben pihen, addig sem áll meg az élet. A csereautó bérlési lehetőséggel élve bárki megkímélheti magát a javítási idő alatt a tömegközlekedés vagy gyalogszer használatától, ráadásul mindezt kedvezményes áron. Aki nem kíván idegen autót vezetni, sofőrrel is igénybe veheti az autó bérlés lehetőségét. Az egyébként is rohanós hétköznapokba nem fér bele a biztosítókkal, kárszakértőkkel való folyamatos konzultálás. Használják ki a lehetőséget, hogy ezt más is megteheti önök helyett! Keressék fel az elasticcar.hu weboldalt és bízzák az ügyintézőkre a telefonálgatást!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük