Gumiápoló termékek hatalmas választéka várja!

A gumiápolók szerepe, hogy megőrzi és tisztítja a gumialkatrészeket, valamint azok rugalmasságát, meghosszabbítja élettartamukat, és a gumi színeit is valamilyen szinten felfrissítik. Szőnyegeket és gumiabroncsokat is egyszerűen kitisztít. Ezek a gumiápolók azért fontosak, mert az autóban sok gumialkatrész található, és ezek gyakran vannak kitéve terhelésnek vagy hőhatásnak, miközben nagyon fontosak működési szempontból.

Gumiápoló széles kínálata megtalálható az alkatreszek.hu weboldalon, kedvezményes áron. A 650 ml-es gumiápolót webáruházunk 1 munkanap alatt szállítani tudja önnek, és ez használható gépkocsik és ezek gumiabroncsainak tisztításához. Hosszantartó fekete hatást kölcsönöz, valamint gyönyörűen kitisztítja és ápolja a gumit. A Sonax gumiápoló (Stift Sonax) megakadályozza télen a befagyást, ami főképpen a szélvédőket, ajtókat és csomagtartófedeleket érinti. A Sonax gumiápoló spray meghosszabbítja a gumi élettartamát, valamint frissíti a gumi színét is. Ezen gumiápoló spray segítségével könnyen tisztíthatóak a lábtörlők és gumiabroncsok is. Télen ellenáll az ajtó- ablak- tömítés befagyásának.

A Turtle Wax Wet N’ Black gumiápoló folyadék 500 ml-es kiszerelésben kapható, és hosszantartó védelmet és csillogást biztosít a gumiabroncsoknak. Használata rendkívül könnyű, csak be kell fújni a felületet, törölni nem kell, hiszen nagyon hamar szárad. A gumiápolók teljes kínálatát és további információit megtalálhatja, ha rákattint az alkatreszek.hu weboldalra. Amennyiben kérdései lennének, vegye fel a kapcsolatot barátságos ügyfélszolgálatunkkal a +36 62/468-444 telefonszámon, vagy az info@kovacsauto.hu e-mail címre írva. Webáruházunkban csakis kifogástalan termékeket talál, ezért bízzon meg a Kovács Autóalkatrészekben és rendeljen gumiápolót most!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük