Hasznos információk a gráf állvány kapcsán

A gráf homlokzati állvány az építkezések során nagy segítséget jelent. Nem csupán biztonságos, hanem további előnyei is vannak. Például nagyon egyszerű felépíteni, illetve lebontani az állványzatot. Emellett számos kiegészítővel is rendelkezik, így a különleges állványozási feladatokat is kiválóan el lehet látni.

Gráf állvány kellőképp strapabíró, ugyanakkor könnyen építhető, így gyors, ám biztonságos állványrendszer hozható létre. Egy négy főből álló csapat akár napi ötszáz négyzetméteres síkfelületet is képes beállványozni. A magasban végzett munka komoly veszélyforrás, ezért nagyon fontos a megfelelő előírás alapján alkalmazni a védelmi eszközöket, illetve az állványzaton dolgozó embereket megfelelően ki kell végezni. Az állványzat felépítése során számtalan szabályt kell figyelembe venni. Az alapok egyenletes elosztásáról minden esetben gondoskodni kell a megfelelő alátét padló alkalmazásával. Továbbá meg kell akadályozni a víz behatolását is. Az építés ideje alatt az állványzatot két-két merőleges síkban kell kimerevíteni a szereléstől kezdve.

Nagyon fontos, hogy az alátámasztás billegésmentesen legyen rögzítve. A csatlakozó járólapok illesztésének szintkülönbségek nélkül, egy síkban kell lennie, annak érdekében, hogy az állványzaton biztonságosan lehessen tevékenykedni. Az állványzat hasznos terhelését minden esetben szükséges feltüntetni. A szintek között legalább százkilencven centiméteres magasságot szükséges hagyni. Ha az egyes szintek magasabbak, mint két méter, akkor egy méteres magasságban korláttal kell ellátni a lépcsőket és átjárókat. A Gráf Állványrendszer felkészült, komoly szaktudással rendelkező, tapasztalt szakemberei komoly körültekintéssel végzik a munkát a tervezéstől kezdve egészen az állványzat lebontásáig.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük