Helopal kőpárkányok széles kínálata a PET-RO Nyílászárónál

A kőpárkányok manapság reneszánszukat élik, aminek többek közt az az oka, hogy egyre többen ismerik fel az előnyöket. A kőpárkányok időjárásállók és könnyedén tisztán tarthatók, ráadásul kültérre és beltérre is egyaránt felszerelhetők, ezenkívül kiváló hőszigetelők. A Helopal kőpárkányok mostantól a PET-RO Nyílászárónál is elérhetők hatalmas kínálatban.

A Helopal kőpárkányokról és a széleskörű választékról ezen a linken tudhat meg bővebb információkat! A kőpárkány nem egy olyan dolog, amit pár év elteltével újra cserélni kell. Jellemzően egy életre választják a kőpárkányt. A PET-RO Nyílászáró kínálatában eddig a fa, acél, műanyag, öntött márvány és alumínium párkányok voltak elérhetők. A repertoár ezúttal a Helopal kőpárkánnyal is bővült. A Helopal kőpárkányok számtalan szín- és formaválasztékban érhetők el. Ami közös, az a kiváló minőség. Ez nem csupán marketing, ugyanis a gyártó is kiemelte, hogy aki Helopal kőpárkányt választ, az egy életre választ párkányt, hiszen nem kell majd javítással, cserével bajlódni. A Helopal kőpárkányok a funkcionalitás miatt kiemelkednek a kínálatból, ugyanakkor az esztétika sem utolsó szempont.

Ahogy már fentebb is említettük a Helopal kőpárkány kültérre és beltérre is egyaránt felszerelhető. Ennek köszönhetően a ház minden ablakánál alkalmazható. A Helopal kőpárkányok felülete kellemes tapintású, pórusmentes. Továbbá hőszigetelő tulajdonsága sem elhanyagolható. Az sem utolsó szempont, hogy a Helopal kőpárkányok könnyedén tisztán tarthatók. Ennek oka, hogy időjárásállók és nem hajlamosak a foltosodásra és koszolódásra. Ha könyöklőre vagy párkányra van szüksége, akkor látogasson el a petro-nyilaszaro.hu weboldalra, ahol a Helopal kőpárkányokról bővebb információkat tudhat meg és a kínálatot is megtekintheti!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük