Hogyan küldjünk biztonságosan csomagot?

Napjainkban már szinte mindent el tudunk intézni az interneten a vásárlástól kezdve a számlák kifizetésén keresztül a csomagküldésig. A csomagküldés egy nagyon praktikus módja annak, hogy gyorsan és egyszerűen juttassunk el egy küldeményt valahová.

Hogyan küldjünk biztonságosan csomagot az ország bármely pontjára? Manapság nagyon sokan küldenek online csomagokat, mivel nagyon egyszerű és gyors megoldás. A csomagküldésnél az első lépés, hogy megrendeljük a futárt. Ezt követi a rendelés leadása, amit megtehetünk online vagy telefonon keresztül is. Abban az esetben, ha online adjuk le a rendelést, akkor nagyon fontos, hogy oda figyeljünk arra, hogy megérkezett-e a futárszolgálat által email-ben küldött visszaigazoló elektronikus levél, mivel csak akkor számít regisztráltnak a rendelés. Természetesen a csomagküldésnél az egyik és talán legfontosabb szempont, hogy a küldemény biztonságosan megérkezzen a címzetthez.

A Mixpakk futárszolgálat, hazánk egyik legmegbízhatóbb futárszolgálata már több éve. Az itt dolgozók elhivatottan törekszenek arra, hogy az ügyfelek stratégiai partnerként számítsanak rájuk. A Mixpakk futárszolgálatnál a küldemények gyors felvétele, sértetlenül és időben történő kézbesítése nem elvárás, hanem alapszolgáltatás.  Nagyon fontos, hogy mindig figyeljünk oda arra, hogy a csomagolás ne legyen hiányos. Ez azért is lényeges mert, ha hiányos a csomagolás, akkor a futár nem veszi át a csomagot, másrészről pedig, hogyha átveszi, akkor nagyon könnyen megsérülhet. Ha törékeny csomagról van szó, akkor mindenképp tüntessük fel a csomagon. Látogasson el Ön is a www.mixpakk.hu weboldalra és olvassuk el az itt található szabályzatot, és tudjunk meg minél többet a csomagküldésről. Kérdés esetén hívja a +36 70 336 6029-es telefonszámot, vagy írjon emailt az info@mixpakk.hu email címre.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük