Hol a legjobb a betonblokk ár?

Azok a betontömbök, amelyekben a mag üres felülete meghaladja a bruttó terület 25%-át, üreges betontömböknek minősülnek. Az üreges betonblokkok egyenletesek és szabályos méretűek, és kisebb a súlyuk is. Lehetővé teszik bármilyen munka gyors elvégzését és a tárolósátraknak is szuper alapja lehet.

Betonblokk ár várja a gravetti.hu weboldalon, tehát ha olcsón szeretne betonblokkokhoz jutni, akkor nem kell messzire mennie. Betonblokkok felhordásával a vékony falak könnyen felépíthetők. Így helyet takaríthat meg és megnövelheti az alapterületet. Az üreges blokk használatával az építőanyagok megtakaríthatók, és ez az építéis költségek csökkenéséhez vezet. A nagyobb méretű betontömb alkalmazása csökkenti a munkavégzés során keletkező hézagok számát, és ezáltal előnyökkel jár a habarcs megtakarításában. Az betonblokk jó szigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, ami miatt ellenáll a hangnak, a hőnek és a nedvességnek. Az üreges betonblokk falazat biztonságosan ellenáll a légköri hatásoknak, és nem igényel védőburkolatot. Nincs szükség szakképzett munkaerőre a betonblokk falazat építéséhez. A betontömbök érdes felülete elősegíti a habarcs és a vakolat jó tapadását.

A betonblokk falazatnak, amelynek egy második neve a beton falazóegység (CMU), előnyei vannak a tégla- és kőfalazattal szemben. A betonblokkok különböző típusokban készülnek, beleértve a tömört, vagy az üregest. A betontömböket többnyire betonoszlopokkal és kötőgerendákkal használják, majd betonacéllal megerősítik, amely az épület teherhordó falának építőanyaga. A betonblokkok elkészítéséhez cementet, adalékanyagot, vizet használnak. A betontömbök cement-aggregátum aránya 1:6. A felhasznált adalékanyag 60%-a finom és 40%-a durva adalékanyag. További részletekért és rendelésért keresse fel a gravetti.hu weboldalt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük