Intim gyanta kezelés

A gyantázás egy meleg keveréket foglal magába, amelyet a bőrre visznek fel és lehűlés után gyorsan eltávolítanak. Kétféle gyanta létezik: puha és kemény gyanta. A puha gyanta eltávolításához csíkokat használnak, és viasszal, olajokkal és egyéb adalékokkal készül.

Intim gyanta kezelés elérhető a fogyasztas-alakformalas.hu weboldalon, ezért ne habozzon, ha ön is unja már a borotvákat, akkor élvezze ki a gyantázás előnyeit is vegye igénybe kedvező árú intim gyanta szolgáltatásainkat. Az intim gyanta során a gyantát felviszik a bőrre, és a csíkot a tetejére helyezik, hogy eltávolítsák a szőrt a növekedés irányával ellentétesen. A gyantázás meglehetősen gyors folyamat, és a terület alapján akár 30 percig tarthat. A dermatológusok szerint a szőr növekedése változó, és számos tényezőtől függ, beleértve az eltávolítás területét is. Például a bikinivonal területén és a hónaljon a szőr gyorsabban nő, mint a karok és a lábak területén.

A szőr ciklusokban növekszik, ezért csak egy bizonyos mennyiségű szőrt tudunk eltávolítani egy adott időpontban. Átlagosan egy intim gyantázás akár két hétig is kitarthat, mielőtt megjelennek a visszanövés jelei. Meghosszabbíthatja a gyantázási alkalmak közötti időt az állandó gyantázással.  Ha gyantát húznak le a bőréről, ez eltávolítja a felszínre kerülő elhalt hámsejteket is. Az elhalt hámsejtek szennyeződéseket eredményezhetnek, és eltömődött pórusokat hagyhatnak maguk után. Ha a gyanta eltávolítja ezeket a rossz dolgokat, ez egészséges bőrérzetet kölcsönöz a bőrének, és segít megelőzni a bőrbetegségeket. A gyantázás hatására a bőre friss és makulátlan lesz. Az intim területek gyantázásának sokféle módja van, és minden attól függ, hogy mi az Ön preferenciája. További részletekért és időpont foglalásért keresse fel a fogyasztas-alakformalas.hu weboldalt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük