Jade karkötő pénztárcakímélő áron beszerezhető

A természetes jadeit számos minőségben és színben kapható. Nem minden Jadeite Jade zöld és nem mindegyik áttetsző. Az alacsonyabb minőségű jadeit átlátszatlan. Azon a piacon, ahol erős a magas minőségű Jadeite iránti kereslet, az ipari szakértők mesterségesen kezelik az alacsony minőségű Jadeite-t, hogy fokozzák átláthatóságukat és színüket.

Jade karkötő igazán kedvezményes áron rendelhetőek az asvanyajandek.hu weboldalról, tehát ha egy csodás karkötővel lepné meg párját, akkor itt a helye nálunk, hiszen széles választékot talál. A karkötő jó megjelenése idővel romolhat. A színezett Jadeite általában napfény hatására elveszíti színét A kezelés szintjétől függően a Jadeite értéke drámaian csökken. A kezelt jadeitnek idővel nem lesz valós értéke, míg a természetes jadeit sokféle színben kapható: zöld, levendula, piros, narancs, sárga, barna, szürke, fekete és fehér. Weboldalunkon ezeket az eredeti jade karkötőket rendelheti meg. A Jadeite legkeresettebb színét Imperial Green-nek hívják, amely smaragdszerű élénk zöld színű. Szorosan követi a Levendula Jade, amelynek lilás kék árnyalata van. Az Icy Jade átlátszó fehér színével szintén divatba jön.

Mint sok más drágakő, a Jadeite Jade átlátszósága is meghatározó tényező a minőségben. A mianmari Jadeite Jade a közeli átlátszótól az átlátszatlanig terjedhet. Az átlátszatlan Jade karkötőket kisebb értéknek tekintik, mert rengeteg van belőlük. Az anyag textúrája fontos tényező a jade karkötő értékének meghatározásában. A nagy értékű jadeit finom vagy sima textúrájú, durva szemcsés megjelenése nincs. Amennyiben többet tudna meg a jade karkötőkről, azok áráról és jelentőségéről, nézzen be hozzánk bátran az asvanyajandek.hu weboldalra. Weboldalunkra kattintva megtalálhatja elérhetőségeinket ami azt jelenti, hogy felteheti nekünk kérdéseit is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük