Kedvező árú zárbetét hatalmas választékban!

A zárbetét az a része az ajtónak, amely fogadja a kulcsot, és nem szabad összetéveszteni a zárral, vagy a zártesttel, hiszen ezek teljesen máshogy működnek. A zárbetét még hengerzárbetétnek, vagy cilinderbetétnek is nevezik. Magyarországon úgynevezett europrofil kinézetű betétek kaphatóak, de léteznek skandináv ovális, és kerek amerikai típus is.

A zárbetét választékos kínálatát megtalálhatja a zar-zarbetet.hu weboldalon. Nálunk ugyanis megtalálhatja a legmagasabb minőségű zárbetéteket, például Abus, Tokoz, vagy Titan zárbetéteket, méghozzá igen kedvező áron. Az Abus zárbetétek közül a legkedveltebb az Abus D6 30×30-as zárbetét, amelyhez otthon tartózkodása idején nem szükséges kulcsot használnia, hogy az ajtó zárva legyen. Ez a típus olyan ajtókhoz ajánlott, amelyeken kívül nincs kilincs. A Tokoz Pro 300 is egy rendkívüli típus, amely rozsdamentes acélból készült, így jöhet eső, vagy hó, a Tokoz Pro garantáltan kibírja. Fúrásvédelme, manipuláció védelme, valamint törésvédelme és maghúzás védelme is igen nagy.

A Titan zárbetétek közül a legismertebb a Titan K5 fogaskerekes zárbetét, amely 10 csapos működésének köszönhetően magas letapogatás elleni védelemmel lett ellátva. Ez a típus többletkulcsokkal együtt is kapható, és webáruházunk 1 éves garanciát biztosít erre a termékre. Igyekszünk 1-2 munkanap alatt házhoz szállítani a megrendelt terméket, mindezt 1.100 Ft-ért. Látogassa fel a zar-zarbetet.hu weboldalt a kedvező árú zárbetétek további információiért és a rendeléssel kapcsolatos bővebb leírásért. Ha kérdései lennének, forduljon bátran ügyfélszolgálatunkhoz a +3620/5711-792 telefonszámot tárcsázva, vagy írhat e-mailt is az info@zar-zarbetet.hu e-mail címre. Válassza zárszaküzletünk termékeit a teljes biztonságért, kimagasló minőségért és kedvezményes árakért!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük