Kemping gázfőző – hogy sátor mellett is finom vacsora gőzölöghessen!

Akik nem szoktak kempingezni, vagy vadász,- esetleg horgásztúrára menni néha, nem is tudják, hányféle eszközzel könnyítik meg a félnomád életet a különböző gyártók. Az egyik ilyen közkedvelt eszköz például, a kemping főzőgáz.

A kemping gázfőző használatával nagyban emelhetik komfortérzetüket a kirándulók. Ételeik nem korlátozódnak a hideg szendvicsekre, vagy az éttermekben horror áron megvásárolt ennivalókra, és akár a reggeli kávé, tea is könnyedén elkészíthető vele. A kemping gázfőző használata nem igényel semmiféle szaktudást, némi körültekintést azonban igen. Például nagyon fontos, hogy lehetőségekhez mérten egyenes terepen legyen elhelyezve a tűzesetek megelőzése érdekében, s érdemes kültéren használni, hiszen nyílt lánggal ég. A kemping gázfőző biztonsági előírásaihoz tartozik még a működtetéséhez szükséges gázpalack megfelelő csatlakoztatása is.

A primanet.hu szakáruház többféle kemping gázfőzőt tart raktárkészletén. Ezek típustól függően PB gázpalackkal vagy gázpatronnal használhatók. Utóbbiakhoz semmi plusz eszközre nincs szükség a megfelelő kiszerelésű gázpatronon kívül, míg előbbiekhez elengedhetetlen a nyomáscsökkentő, mely nem tartozéka a különböző kemping gázfőző készülékeknek. Létezik 1,2,3, valamint 4 égős gázfőző berendezés is, így a hatékonyság csak a vásárlón múlik. A kemping gázfőzők legnagyobb előnye, hogy kisméretű, kompakt eszközök, melyekkel az ember egy kisebb nyári konyhát varázsolhat magának a sátra elé. A széles kínálat árfekvése eltérő, így mindenki megtalálhatja azt a kemping gázfőzőt, mely igényeinek és anyagi elképzeléseinek egyaránt megfelel. Szerezze be a PrimaNet által az ideális kemping gázfőző szettet, valamint a szükséges tartozékokat, hogy zavartalan és maximálisan komfortos lehessen a kempingezés!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük