Kipufogó javítás szakszerű módon

A Kovács Autó Szerviz munkatársai több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek a kipufogórendszerek ellenőrzése és javítása terén, így, ha őket választja, biztos lehet benne, hogy alapos és precíz munkát fognak végezni. Természetesen az elvégzett munkára garancia is jár!

Kipufogó javítás Szeged vonzáskörzetében szakszerűen – A kipufogórendszerrel kapcsolatos hibákat nagyon fontos komolyan venni, ugyanis állapota a motor teljesítményére is kihat, illetve az autó üzembiztonságára, valamint a környezetvédelmi kibocsátási értékek betartására is kihatással van. A Kovács Autó Szerviz szolgáltatásai közt a kipufogójavítás is a teljeskörű kiváló minőségű szolgáltatások közé tartozik. Egy alapos kipufogórendszer ellenőrzés során további problémák is kiderülhetnek, például a részecskeszűrő vagy az EGR szelep elszennyeződése, a katalizátor nem megfelelő működése, a lambdaszonda hibája, illetve a kipufogó rendszerhez kapcsolódó nyomáskülönbség-érzékelő nem megfelelő működése. A kipufogójavítás során az alkatrész cseréje drágább, viszont tartósabb megoldás. Ugyanakkor a részecskeszűrő tisztítása is sokat segíthet!

Vannak bizonyos jelek, hogy valami nem stimmel, érdemes ezekkel tisztában lenni. Ha az autóból távozó kipufogógáz feltűnően büdös, akkor az egyértelmű jele, hogy valami nem stimmel. A kellemetlen szagnak több oka is lehet. Jellemzően az az ok, hogy a szivárgó olaj ráfolyik a kipufogórendszerre és az olaj elkezd ráégni az alkatrészekre, így szúrós szag keletkezik. Ha a kipufogó füstje kékes vagy szürkés színű az szintén nem túl bíztató jel. Ha az előbb említett jeleket tapasztalja, akkor egyeztessen időpontot és látogasson el a Kovács Autó Szervizbe, ahol képzett szakemberek veszik kezelésbe gépjárművét!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük