Kiváló minőségű tápanyagokban gazdag multivitamin kapszula

A magyarok elkeserítően kevés gyümölcsöt és zöldséget fogyasztanak, így nagyon kevés vitamint és ásványi anyagot visznek be szervezetükbe. Éppen ezért nem csoda, hogy a többség a téli hónapok folyamán többször is megbetegszik. Mivel kizárólag étkezéssel nehéz bevinni a kellő mennyiségű vitaminokat, ezért érdemes étrendkiegészítő multivitamint szedni!

Multivitamin kapszula szedése által sokat tehet egészsége megőrzése érdekében. A vitamin hiányos állapot hiánybetegségek kialakulásához vezethet. Ezenkívül az immunrendszer legyengül, így sokkal könnyebb elkapni fertőzéseket és lebetegedni. Különösen télen nehéz friss zöldségekhez és gyümölcsökhöz jutni, ráadásul ezeknek a termékeknek az ára nagy mértékben növekedett az elmúlt években. A D-vitamin elsősorban a napfény hatására termelődik a szervezetben, viszont télen sokkal kevesebbet tartózkodnak az emberek a szabadban, ráadásul a napfényes órák száma is kevesebb. Nem csoda, hogy a tél végére a magyarok jelentős része D-vitamin hiányos állapotba kerül. A legjobb, ha a vitaminokat vagy ásványi anyagokat étrendkiegészítő multivitamin szedésével pótolja, még pedig a Vegnum Multi-D multivitaminnal.

A Vegnum Multi-D huszonkilenc különféle zöldség, gyümölcs és egyéb növények antioxidánsban gazdag kivonatát tartalmazza, illetve tizennyolc alapvető vitamin és ásványi anyag is található bene, például cink, szelén, C-vitamin, illetve B6- és B12-vitamin. Emellett a hazai ajánlásoknak megfelelően kétezer nemzetközi egységnyi D-vitamint tartalmaz, ráadásul mikrokapszulázott formában, így sokkal gyorsabban szívódik fel a szervezetben. Bővebb információkat a vegnum.hu weboldalon talál, ahonnan akár meg is rendelheti a Vegnum Multi-D kapszulát nagyszerű áron az Önnek tetsző kivitelben!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük