Konyhakész csirkehús, akár 3 óra alatt a konyhapultra szállítva

Az online vásárlás manapság már teljesen általános, azonban az élelmiszerek kapcsán annyira talán még nem elterjedt. Pedig mennyi időt spórolhat meg az ember, ha nem bolyong végig a szupermarketekben a szükséges élelmiszerek után kutatva, és nem áll sorban hosszú perceket a kasszánál. Néhány kattintás, és a jól megrakott bevásárlószatyor már úton is van.

A csirkehús nyújtotta kényelemről sem kell lemondania annak, aki online vásárol élelmiszert, ugyanis már ez is bárki számára elérhető. A kozertplusz.hu magyarországi származású, mindig hűtőkocsiban, biztonságosan szállított húsokat kínál vásárlói számára. A weboldalon található konyhakész csirkehúsok kb. 500 és 675 g-os kiszerelésben kerül a vásárlók elé, de természetesen van lehetőség a rendelt mennyiség igény szerinti növelésére is. A repertoárban a leggyakrabban fogyasztott csirkehús fajták szerepelnek, mint csirkemell, comb és szárny.

Mivel a csirkehús rendkívül változatosan elkészíthető, különböző főzési technológiákkal és eltérő fűszerezéssel egészen különleges ételek készíthetők belőle. Megállja a helyét a kínai, thai, indiai, természetesen a magyar és egyéb nemzetközi konyhákban is. A közkedvelt húsfajta nem csupán gyorsan elkészíthető, hanem gazdag fehérje és ásványi anyag forrás, így érdemes az étrendbe iktatni. A kozertplusz.hu oldallal nem csak a csirkehús szerezhető be, hanem a hozzá passzoló zöldségek és fűszerek egyaránt. Emellett pedig tartós élelmiszer is kapható, így egy rendelésleadással megoldódhat az egész bevásárlás. Helyezzék virtuális kosarukba a kiválasztott terméket, s a rendszer kikalkulálja a szállítási költségeket. Expressz szállítással akár 3 órán belül a vágódeszkán lehet a főzésre váró csirkehús. Ne habozzanak, inkább élvezzék a 21. század nyújtotta kényelmet!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük