Legjobb barátunk, a korrektor

Gyakran előfordul, hogy az interneten hibás szövegeket látunk, ami annak köszönhető, hogy a cégek akik szövegírót alkalmaznak, nem alkalmaznak korrektort, akire pedig nagy szükség lenne annak érdekében, hogy nyelvtanilag helyes szöveg kerüljön ki a világhálóra.

Legjobb barátunk, a korrektor javítja és tökéletesíti a szövegeket, általa tehát sokkal magasabb minőségű szövegeket kapunk majd. A csapatnak tehát rendkívül hasznos tagja lehet egy vagy két korrektor, és általában a nagyobb kiadók vagy ismertebb honlapok tulajdonosai ezt meg is engedhetik maguknak. Bővebben a korrektorokról és feladataikról az atpszovegiras.hu weboldalon olvashat majd. Tökéletes szövegíró nem létezik, mindenki követhet el hibákat, még a profi és tapasztalt szövegírók is, és sajnos a legnagyobb cégek is sokszor esnek abba a hibába, hogy nem alkalmaznak korrektort, így senki sem nézi át a szövegeiket, tehát nyelvtanilag hibás szövegek kerülnek nyilvánosság elé. Mindig alaposan át kell nézni egy szöveget, hiszen csak így lehet csökkenteni az esetleges hibák számát.

Amennyiben bármi kérdés merülne fel a korrektorokkal, a korrektorok munkájával vagy a szövegjavítással kapcsolatban, akkor ezeket a kérdéseket bátran felteheti barátságos ügyfélszolgálatunknak az atpszovegiras@gmail.com e-mail címen, vagy tárcsázhatja akár telefonszámunkat is, a 30 445 9128 telefonszámot és itt minden kérdésére azonnali választ kap majd. Ha még ennél is több információt és részletet szeretne megtudni a korrektorokról, a helyesírás fontosságáról vagy a korrektorok munkájáról, akkor mindenképpen keresse fel az atpszovegiras.hu weboldalt, és itt rengeteg hasznos blogbejegyzést is találhat majd amelyek mind az írással kapcsolatosak. Ha profi szövegírót keres, akkor érdemes hozzánk fordulni, hiszen mi segítünk megalkotni egy nyelvtanilag helyes, minőségi szöveget.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük