Levendula palánta értékesítése a legjobb áron

A francia és az angol levendulákat hagyományos módon Pannonhalmán termesztik, de a világ más tájain is fellelhető ez az igen fontos növény, például Ázsiában. A levendulatermesztés és a levendula palánták leírását megtekintheti weboldalunkra kattintva,  a pannonhalmilevendula.hu-n.

Levendula palánta és annak értékesítése elérhető a pannonhalmilevendula.hu weboldalon, ezért ha ön is azon gondolkodik, hogy eladná levenduláit, akkor nem kell messzire mennie, hiszen csapatunk segít majd az értékesítésben. A levendulának manapság összesen 21 változatát ismeri a világ, de a  természetgyógyászatban ezek közül csak hármat szoktak  felhasználni. Európában a rómaiak voltak a levendula elterjesztői és a növény neve is tőlük ered, vagyis a „lavare” ige azt jelenti magyarul „mosni” és ez pedig arra utal, hogy a levendulát már az ókorban is felhasználták a szépségápolásban. A levendula lehet halványrózsaszín színű mint a „Loddon Pink” változat, lehet lila is,  akár a „Hidcote”, de van fehér színű változata is. A levendulatermesztés Dél-Franciaországban a  legelterjedtebb, ahol a levendulát Provance-ban termesztik egy nagyon nagy területen.

Amennyiben bármi kérdés merülne fel a levendula értékesítéssel, a levendula termékekkel vagy a levendula fajtákkal kapcsolatban, arra is van lehetősége, hogy feltegye nekünk a kérdéseit, csak vegye fel a kapcsolatot odaadó ügyfélszolgálatunkkal az info@pannonhalmilevendula.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a 06 20 595 7777 telefonszámot és itt minden kérdése megválaszolásra kerül kedves kollégáink által. Ha esetleg bővebb leírást szeretne olvasni a levendulafajtákról  a termesztésről vagy az angol és a francia levendulák között levő különbségekről, akkor nincs más dolga, mint felkeresni weboldalunkat a pannonhalmilevendula.hu-t, hiszen itt mindent megtudhat majd a levendulák hasznosságáról is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük