Liebherr kombinált hűtő beszerzése online

Tudja, mit értünk, amikor hűtőszekrény-fagyasztó kombinációjáról beszélünk? A Liebherrnél megkülönböztetjük a két típusú hűtőszekrény-fagyasztó készüléket: vannak automatikus hűtőszekrények-fagyasztók és vannak kombinált hűtőszekrények-fagyasztók. Weboldalunkon megtudhatja hogy működik a kombinált készülék.

Liebherr kombinált hűtő rendelhető a premiumhuto.hu weboldalon tehát látogasson el hozzánk és mindent megtalál a kombi hűtőkkel kapcsolatban ami hasznos lehet. Alapjában véve a hűtőszekrény-fagyasztó, amint a neve is mutatja, mind hűtőtérrel, mind fagyasztórekesszel ellátott készülék. A hűtőszekrények-fagyasztók többsége alsó fagyasztó, amelyek fagyasztórekesze a hűtőrekesz alatt, a készülék alsó felében található (kivéve természetesen a legfelső fagyasztóinkat, ahol a fagyasztórekesz a hűtőrekesz felett van). A hűtőszekrény-fagyasztó kombinációk külön hőmérséklet-szabályozással rendelkeznek a hűtő- és fagyasztótérben, így két független hőmérsékleti zóna van jelen. Ez azt jelenti, hogy az egyes kamrákban külön-külön beállíthatja a hőmérsékleteket, és a hűtő és a fagyasztó rekesz között nincs „hőmérséklet-összekapcsolódás”.

Ennek a berendezésnek az egyik előnye, hogy kikapcsolhatja a hűtőszekrényt, amikor nyaralni megy, és bekapcsolva hagyhatja a fagyasztót. Kombinációs technológiánk egy rendkívül modern kompresszor használatának köszönhető, amely mágnesszelepre van felszerelve. Korábban a kombinációkhoz mindig két kompresszorra volt szükség, de most a Liebherr átállt egyetlen kompresszor is elég ehhez. Készülékeink lényegesen energiahatékonyabbak, mint a két kompresszort használók. Amennyiben többet tudna meg ezekről és esetleg rendelni szeretne nézzen be hozzánk a premiumhuto.hu weboldalra.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük