Magán nőgyógyász Debrecenben kellemes környezetben várja a pácienseket

A nők életében különösen fontos a szűrővizsgálatok rendszeres elvégzése, ugyanis csak így tudjuk kiküszöbölni a váratlan megbetegedéseket. A fiatalabb korosztály számára az évi egy vizsgálat elegendő, ám egy bizonyos kor átlépte után már ajánlottak a félévente végzett vizsgálatok.

Magán nőgyógyász Debrecen megyei jogú városban nagy szeretettel várja minden kedves páciensét. A magánrendelőnkben kellemes és nyugodt környezetet biztosítunk, hogy az amúgy is kellemetlen vizsgálatot valamilyen szinten jobbá tegyük. Az állami rendelőkből kiindulva, melyek túlzsúfoltak és hosszú várakozással kerülhetünk csak sorba, érdemes inkább mindet választani. Mi mindig előre egyeztette időpontok alapján végezzük a vizsgálatokat, hogy elkerüljük a hosszú várakozási időt, és hogy mindenkire elegendő időt tudjunk szentelni. Nálunk a rendelésre szánt idő, páciensenként minimum 15 perc. Nekünk nyugodtan felteheti a kérdéseit, őszintén és teljeskörűen igyekszünk azokat megválaszolni, mellőzve a latin orvosi kifejezéseket, arra törekedve, hogy minél érthetőbb legyen mindenki számára.

A magán rendelőnkben végzünk általános nőgyógyászati vizsgálatokat, terhesgondozást, tini tanácsadást. De fordulhat hozzánk változókori panaszokkal is. Mindig arra törekszem, hogy a legjobb tudásomhoz mérten segítsek azoknak, akik megtisztelnek a bizalmukkal. Az egyik legfőbb célom, hogy mindenki számára megfelelő segítséget nyújtsak, amennyiben egy helyzet úgy kívánja még a rendelési időt is meghosszabbítjuk. Amennyiben felkeltettük az érdeklődést, illetve az elérhetőségink érdeklik, akkor kattintson a www.mamadoki.hu weboldalára. Időpontot egyeztetésért hívja a +36 30 958 2421-es telefonszámot vagy írjon az info@mamadoki.hu e-mail címre.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük