Mann szűrők választéka várja online!

Körülbelül 0,1 mikrométer méretű, az új vírus nagyjából 500-szor kisebb, mint egy emberi hajszál. Általában azonban a koronavírus nagyobb cseppekhez tapad, például köhögés vagy tüsszentés okozta cseppekhez. Ezek a cseppek 10-1000 -szer nagyobbak, mint az eredeti vírus. Méretük miatt meglehetősen gyorsan esnek a földre. Nagyon valószínűtlen, hogy az útfelületről származó szennyezett csepp a külső levegőből a jármű utastér szűrőrendszerébe kerül.

Mann szűrők választéka hatalmas az alkatreszek.hu weboldalon, tehát nézzen be hozzánk bátran és tekintse meg a legjobb mann szűrőket az árakkal együtt. A külső levegő alapos tisztítása kiváló minőségű utastér-légszűrővel minden esetben elengedhetetlen. Ez különösen igaz a gyakori sofőrökre, allergiásokra és a gyerekekre. Az utastér légszűrője nem tekinthető az „egyéni védőeszközök”, például az arcmaszk részének. Mindazonáltal blokkolja a forgalom irritáló szennyezőanyagait, például a fékport, a káros gázokat és az allergéneket, például a pollent. A kabinszűrő csak akkor tudja megfelelően elvégezni ezeket az aprólékos tisztítási műveleteket, ha rendszeresen cserélik. Ez az intervallum járműgyártónként eltérő, de általában egy-két éves időszakra esik. Sok sofőr nincs tisztában az utastér szűrőjével vagy az általa kínált előnyökkel, átlagos cseréjük csak öt évente történik meg!

A MANN-FILTER utastér-légszűrőinek legújabb innovációja a FreciousPlus. A szűrő megakadályozza a kellemetlen szagokat és a káros gázokat, például a nitrogén-oxidokat és az ózont a külső levegőből, miközben eltávolítja a káros részecskék, például a finom por szinte 100 százalékát. A harmadik biofunkcionális bevonattal ellátott szűrőréteg segítségével a FreciousPlus szinte teljesen leállítja az allergéneket, és megakadályozza a baktériumok és a penész növekedését a szűrőn. Amennyiben többet tudna meg ezekről a szűrőkről keresse fel az alkatreszek.hu weboldalt.