Mennyezeti ventilátor online alacsony áron

A Környezetvédelmi Világnapot június 5-én ünnepeljük, egybeesik a hőmérséklet emelkedésével, ami minden nap közelebb visz a nyárhoz. Az egyik legjobb megoldás a beérkező hőség kezelésére a mennyezeti ventilátorok felszerelése. Egyre több felhasználó választja ezt a típusú modellt, amely amellett, hogy akklimatizálja és megvilágítja a helyiségeket, gazdaságos, csendes, egészségesebb, mint a légkondicionálás, hosszú élettartamú és környezetbarát.

Mennyezeti ventilátor online alacsony áron várja az egloshop.hu weboldalon, tehát látogasson el hozzánk. Ha a mennyezeti ventilátort fordított forgásra állítja, kiszívhatja a hideg levegőt a helyiségből, és a meleg levegőt újra eloszthatja a kényelem érdekében. A legtöbb modellen van egy kapcsoló a mennyezeten, amely megfordítja a forgását, gyakran a villanykörte felett. Ha a mennyezeti ventilátort használja a hideg levegő kiszívására a szobából, körülbelül 10%-kal csökkentheti a fűtési felhasználást, miközben továbbra is ugyanazt a meleget és kényelmet kapja. A mennyezeti ventilátorok használata akár 90%-kal kevesebb energiafogyasztást jelent a légkondicionáláshoz képest.

A klímaberendezések túlzott használata még az úgynevezett „hősziget” jelenséghez is hozzájárul, vagyis a nagyvárosokban a magas hőmérséklet felhalmozódásához. Mindezen okok miatt olyan ökológiai intézkedéseket kell hozni, amelyek segítenek nekünk gondoskodni és tisztelni bolygónkat. Számunkra fogyasztóként az egyik legfontosabb tulajdonság a ventilátorunk havi fogyasztása körül forog. A lényeg, hogy DC (egyenáramú) motorral szerelt modellt vásároljunk, mivel ezek 70%-kal kevesebbet fogyasztanak, 3W és 30W között, mint az AC (váltóáramú) motorosak. A klímákkal ellentétben a ventilátor mozgatja a levegőt a helyiségben, emiatt a fogyasztása is láthatóan alacsonyabb. Amennyiben többet tudna meg nézzen be az egloshop.hu-ra.