Microsoft business Central kedvezményesen elérhető

A NAV -hoz hasonlóan örök licenc alapján is megvásárolható és telepíthető a telephelyen a Business Central. De előfizetéssel is elérhető – akár a felhőben, akár a helyszínen. Végezze el a számítást, és látni fogja, hogy a Microsoft hogyan ösztönzi az új ügyfeleket annak megvásárlására. Az Office-hoz hasonlóan nincs szükség a felhőbe való áttérésre, de a Microsoft meggyőző ajánlatot tesz a kis- és középvállalkozásoknak erre, vonzó árakkal és egyszerűbb beállítással.

Microsoft Business Central vár minden kedves érdeklődőt a devit.hu weboldalon, tehát látogasson el hozzánk és tudjon meg mindent amit tudni érdemes erről a termékről. Az Office 2016 és az Office 2019 vételi és telepítési modellje, amely lehetővé teszi a tulajdonosok számára, hogy szoftvereiket folyamatosan használják, amíg azok elavultak vagy már nem támogatottak, jelentősen ellentétben állnak a felhőben tárolt Office 365 modellel, ahol rendszeres frissítések állnak rendelkezésre minden felhasználóra vonatkozó folyamatos előfizetési díjért. Az Office 365 ára nagyon éles, és nyilvánvaló, hogy a Microsoft szeretné, ha mindannyian áttérnénk rá. Ennek ellenére senkit nem kényszerítettek erre.

A változatokat tekintve a Business Central Essentials hasonló a Dynamics NAV Starter Pack csomaghoz, és a Business Central Premium olyan továbbfejlesztett szolgáltatásokat kínál, mint a Dynamics NAV Extended. A Business Central felhasználói licencei azonban eltérőek. A Dynamics NAV örökös licencekkel rendelkezik a párhuzamos felhasználók száma alapján a Navision óta. A Szolgáltatói licencszerződés (SPLA) felhőalapú tárhelyre vonatkozó bérleti licencei nevezett felhasználókra épültek, azaz olyan licencekre, amelyek alapján a tényleges alkalmazottak használhatják a NAV-ot. Ez a megnevezett felhasználói megközelítés a többi Microsoft-termék normája, és ez az egyetlen módja annak, hogy a Business Central licencet kapjon. Bővebb leírásért és információkért nézzen be a devit.hu-ra.