Miért válaszd a bőrönd szett?

Ugyan a nyárnak lassan búcsút inthetünk, de az ősz és a tél is épp annyi kalandot és élményt tartogathat az utazás szerelmeseinek. Egy minőségi bőrönd szettel bejárhatod a világot.

Ha még nem volt elég az utazásból és szükség lenne bőröndre, sőt, különböző méretű bőröndökre, akkor a bőrönd szett ár-érték arányban a tökéletes választás.

Egyrészt sokkal elegánsabb is, ha a repülőtérre érkezve a kézipoggyász és a feladható poggyász egyforma színű. Bőrönd szettek kaphatóak 2 részes, 3 részes, de még 4 részes változatban is, csupán annyit kell eldönteni, hogy keményfedeles, vagy puhafedeles típus legyen. Mindkettőnek megvannak az előnyei, ezért nem csoda, ha nehéz a választás.
A bőrönd szett következő előnye, hogy az egész család számára elég egy utazáskor. Az 55 cm-től a 82 cm-ig a legkisebbeknek és legnagyobbaknak is lesz egy szép bőröndjük, ha szettben vásároljátok.

A keményfedeles ABS bőrönd szettek kissé fényes felületűek, a polipropilén anyag nem ázik át. jöhet eső, sár és hóesés is, az utazás egy ilyen bőrönd szettel öröm. Legjobb bennük a változatos minta és szín. Fekete, ezüst, korall, pezsgő, hófehér, egyszínű és mintás.

Bőrönd
Bőrönd

Térjünk át a puhafedeles bőrönd szettekre. Többnyire poliészter anyaguk erős, strapabíró, és ha sok mindent teszünk bele, akkor térfogata növelhető. Sőt, vannak bővíthető bőröndök is, amik egy cipzár segítségével tágíthatóak. A puha bőröndök több külső tároló rekesszel rendelkeznek. Ide elpakolhatóak az irataink, az útlevél, a személyes okmányok és az olvasnivalók is. Jobb, amikor azonnal kéznél vannak, és gyorsan elő tudjuk venni szükség esetén. A külső zseb használatával nem kell az egész bőröndöt kinyitni.

A gurulós bőrönd szettek nagyon praktikusak. Kényelmesebb velük az utazás, mint a vállra vehető utazótáskákkal, amik csak lehúzzák hátunkat és cipekedni kell velük. A 4 kerekes gurulós bőrönd szett megkönnyíti az utazást.

Azonban ezek a poggyászok nem csak repülőutakra alkalmasak, hanem belföldön is kihasználhatjuk pozitív tulajdonságaikat. Kollégisták, akik sokat buszoznak, vagy sokat utaznak vonattal, okos döntés, ha bőrönd szettel közlekednek. A teleszkópos húzókar, a kis kézi fogantyúk, a biztonságos számzár és a 360 fokba elforgó kerekei teszik olyan szerethetővé ezeket a kis szerkezeteket.

Egy szép, minőségi bőrönd szett kedvet csinál az utazáshoz. Ne hagyd, hogy a szekrényben porosodjon, hanem vedd magadhoz, pakold bele kedvenc ruháidat és foglalj szállást egy hosszú hétvégére valami szép helyen.