Monet festményei

Monet festményei is elkészíthetőek élményfestés alkalmával, ezért nézzen be bátran hozzánk hiszen a legszebb festményeket készítheti el igen jó áron, ráadásul az élményfestést akár csapatépítőként is tökéletes tehát hozza el hozzánk családját, barátait és kollégáit, hiszen biztosan jól szórakoznak majd.

Claude Monet Vízililiomok című festményét is megfestheti nálunk csak látogassa fel az alkotasutca.hu weboldalt és itt bővebben olvashat az élményfestésről és akár már jelentkezhet is az egyik alkalmunkra, ahol korlátlanul festhet világhírű képeket és a festés végén akár haza is viheti az elkészült művet. Claude Monet 1840. november 14-én Párizsban látta meg a napvilágot Claude Oscar Monet néven. A francia impresszionista festő anyja énekes volt, apja pedig a családi élelmiszerboltot vezette. Monet számára is ez az út volt szánva,  de az apja tiltakozásának ellent mondva úgy döntött, hogy fest, így 1851-ben elkezdett művészeti iskolába járni. Ha ellátogat weboldalunkra, akkor megtekintheti a Vízililiomok című festményt amit akár ön is elkészíthet saját kezűleg.

Monet festményei kedvező áron elkészíthetők

Keresse fel bátran az alkotasutca.hu weboldalt ahol mindent megtudhat Monet festményeiről, és arról is hogy hogyan jelentkezhet az élményfestésre. Az élményfestéshez semmire nem lesz szükség, hiszen tőlünk kap majd vászont és festéket is, önnek csak annyi a dolga, hogy időben érkezik meg hozzánk. A festményt 3 órán át kell elkészíteni, és ez idő alatt az instruktor mesél majd a festmény hátteréről, majd az ő utasításait követve kell elkészíteni a képet. A festés végén akár haza is viheti az elkészült képet. Ha esetleg kérdések merülnének fel a festményekkel kapcsolatban, vegye fel a kapcsolatot barátságos ügyfélszolgálatunkkal az info@alkotasutca.hu e-mail címre írva és itt minden kérdésére azonnali választ kap majd.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük