Mors baba és felnőtt pamut fültisztító pálcikák és vattakorongok beszerzése online

A vattapamacsok olyan kis kézi tárgyak, amelyek egy vagy két apró pamutszövetből állnak, és egy műanyagból készült rövid rúd egyik vagy mindkét vége köré vannak tekerve. A „Q-tip” kifejezést az Egyesült Államokban és Kanadában gyakran használják a vattapamacs generizált neveként.  A Kartaltex Group Magyarországon a kizárólagos importőr és forgalmazó ha a fültisztítókról van szó.

Mors baba és felnőtt pamut fültisztító pálcikák és vattakorongok. A pinesmart.hu weboldalon kedvezményes áron megrendelhetőek, tehát érdemes benézni hozzánk még ma. A pamut vattakorongok felhasználási területei az elsősegélynyújtás, a tisztítás, a kozmetikumok alkalmazása és a kézművesség. Az első sorozatgyártású pamut törlőt 1923-ban a lengyel-amerikai Leo Gerstenzang fejlesztette ki, miután figyelte, ahogy felesége egy kis pamutot ragaszt a fogpiszkálóhoz, hogy megtisztítsa csecsemőjének fülét. Termékét eredetileg „Baby Gays” néven ismerték el azért, hogy csecsemőknek szánják, mielőtt átnevezték „Q-tips Baby Gays” -ra, a „Q” pedig a minőséget jelentette. A termék végül „Q-tips” néven vált ismertté, amely Észak-Amerikában a legelterjedtebb vattakorong márkanévvé vált. el. Kartal Murat ügyvezető tulajdonos olyan minőségi márkákat hozott létre, mint a Fresh Mesh, a Mors vagy éppen a Wipest.

A hagyományos fültisztítókat még mindig gyakran használják, különösen orvosi körülmények között. Általában viszonylag hosszúak, körülbelül 15 cm-esek. Ezek gyakran steril módon vannak csomagolva, egy vagy kettő papír vagy műanyag hüvelybe. A papírhüvely és a fa fogantyú előnye, hogy a csomag sterilizálható. Az otthoni használatra gyártott fültisztítók általában rövidebbek, körülbelül 7,6 cm hosszúak és általában kettős hegyűek. A fogantyúk előbb fából, majd hengerelt papírból készültek, ami még mindig a legelterjedtebb (bár csőszerű műanyagot is használnak). Amennyiben többet tudna meg ezekről nézzen be a pinesmart.hu-ra.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük